Rammstein + Deathstars

2011.11.10. 12:59, -recorder-

Papp László Budapest Sportaréna, 2011. november 10.

Talán még el sem sikerült tökéletesen takarítani az ülések közé/alá szorult hamuszemeket a tavalyi Rammstein fellépés után, és a zenekar máris visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, egy újabb, koncertnek álcázott pirotechnikai bemutató erejéig. Aki ott volt tavaly márciusban, vagy esetleg látta a Völkerball DVD-t, az tudja, hogy mire számíthat: tűz, láng, csóva, füst, izzadás, S&M, bőrruhák, ostorok, bizarr eszközök, és csupa olyan dolog, ami nagy eséllyel veri ki a biztosítékot a világ összes pontján. A botrányokozás mindig is a Rammstein-tagok egyik fő fegyvere volt, és csak jót röhögtek azokon, akik komoly fenyegetést látott bennük, mert ők bizony poénra veszik magukat, és csak legyintenek, ha valaki még ennyi idő után is lefasisztázza őket.

Az állítólag már hetedik sorlemezén dolgozó német szado-mazo-indusztriál brigád a december elejére várható Made In Germany 1995–2011 című válogatásalbum best of programjával érkezik Budapestre, úgyhogy biztosan lesz Du riechst so gut, Bück dich, Engel, Du hast, Links 2 3 4, Ich will, Amerika, Moskau, Benzin és Pussy (sőt már a Mein Land című vadonatúj kislemezdal is), a nagy valószínűséggel a koncertet nyitó Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (Akarjátok az ágyat lángokban látni?) kérdésre pedig mi más is lehetne majd a válasz, mint az, hogy „Jawohl!

Az előzenekar az ipari metált glam-goth köntösben megközelítő svéd Deathstars lesz, mely szintén egy best of válogatással (The Greatest Hits On Earth) turnézik.

Jegyár: 9900-19900 Ft

http://www.rammstein.de
http://www.deathstars.net

a kislemezen november 14-én megjelenő új Rammstein-dal, a Mein Land:

a Mein Land beharangozó reklámjai:

a Deathstars vadonatúj klipdala, a Metal:

https://recorder.blog.hu/2011/11/10/rammstein_deathstars
Rammstein + Deathstars
süti beállítások módosítása