The Moog + Evil Men Have No Songs + Zombie Girlfriend

2011.08.25. 10:50, -recorder-

Dürer Kert, 2011. augusztus 25.

A magyar lo-fi színtérről indult egyszemélyes projektek egymás után nőnek ütős élő zenekarokká: az EZ Basic-frontember Szarvas Árpád vezette Evil Men Have No Songs után pár hónapja a Szabó Benedek alapította Zombie Girlfriend is belépett ebbe sorba. Egyik jobb mint a másik, és most másodszor játszanak közösen, de ezúttal belépő sincs, sőt még egy harmadik zenekart is kapunk utánuk. A Dürerben minden második csütörtökön jelentkező ingyenes New Beat bulisorozat utolsó nyári koncertjén a fő fellépő a képünkön látható Moog lesz, mely egy rakás dalt bemutat az év végére várható – David Bowie legendás hetvenes évekbeli producerével, Ken Scott-tal rögzített – harmadik albumáról.

Teljesen új setlistet raktunk össze” – mesélte a Recordernek az énekes Szabó Tamás (Tonyo). „A harmadik lemezről összesen hét új számot játszunk majd, köztük a Run és a Paris című dalokat, melyekkel azon túl is vannak terveink, hogy felkerülnek a lemezre. Gondolok itt elsősorban arra, hogy feltételezhetően ezekhez a számokhoz készül majd klip a jövőben. Az újak mellé elővettünk olyan régebbi dalokat is, amiket nem nagyon játszottunk eddig, amiket pedig eddig is játszottunk, azok most a set teljesen más helyére kerültek. A zenekar egyébként május óta nem játszott Budapesten, szóval mindent összevéve ez most egy egész friss Moog-koncert lesz.

21:00 Zombie Girlfriend
22:00 Evil Men Have No Songs
23:00 The Moog
00:30 Gumipop DJ-k

A belépés ingyenes.

http://www.moog.hu
http://www.myspace.com/evilmenhavenosongs
http://zombiegirlfriend.bandcamp.com

a Moog a Run című új dallal az április Gödör-koncerten, amikor az épp távol lévő Dorozsmai Gergő helyére Mike Zwecker (ex-Kispál és a Borz) ugrott be dobolni egy alkalomra:

egy Evil Men Have No Songs-koncertfelvétel 2011 júliusából:

Audiosurf az I Hope You Don't Mind című legutóbbi Zombie Girlfriend-dallal:

https://recorder.blog.hu/2011/08/25/the_moog_zombie_girlfriend_evil_men_have_no_songs
The Moog + Evil Men Have No Songs + Zombie Girlfriend
süti beállítások módosítása