Slipknot-fotókiállítás a neten

2011.08.03. 15:12, -recorder-

A brit Paul Harries két évtizede dolgozik rockfotósként, főleg a Kerrang! magazin számára fényképezett olyan hálás fotótémának számító előadókat, mint Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, Slash, Trent Reznor, a Foo Fighters, a Red Hot Chili Peppers, a Green Day, a Muse vagy épp a Prodigy. Kedvenc alanyai azonban – nem meglepő módon – a kilenctagú Slipknot bizarr maszkokban parádézó iowai zenészei voltak, akiket 12 éven át fényképezhetett minden más rockfotósnál jobb pozícióból. Harries a Kerrang! 30 éves fennállását ünneplő rendezvénysorozat keretében 2011 júliusában a londoni Strand Gallery termeiben állította ki kedvenc Slipknot-képeit, melyeket most, hogy kiállítása véget ért, a honlapjára is felpakolt.

Íme mutatóba a rendezvény plakátja és néhány kép, melyet a Strand galéria is közzétett Facebook-oldalán – a többi ötvenvalahány fotó, a kiállítás teljes anyaga az alábbi címen látható:
http://www.paulharries.com/section526217.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Paul Harries a kedvenc Slipknot-képének, az alábbi Corey Taylor-portrénak a születéséről mesél:

http://www.paulharries.com
http://www.slipknot1.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/08/03/slipknot_fotokiallitas_a_neten
Slipknot-fotókiállítás a neten
süti beállítások módosítása