Skylar Grey: Dance Without You – a teljes remix-EP! + Invisible (David Lynch-remix) + az első koncert

2011.08.02. 11:02, -recorder-

Az elmúlt egy év számos nagy hiphop/R&B slágerének társszerzője és vendégénekesnője, a Dr. Dre/Eminem-féle I Need A Doctor (illetve annak videoklipje) és az Eminem/Rihanna-féle Love The Way You Lie-ért kapott Grammy-jelölése kapcsán már bemutatott Skylar Grey szólóban még csak két kislemezdalt adott ki (Dance Without You, Invisible), de már illusztris rajongótábora van: az előbbi szám remix-EP-jére a TV On The Radio gitáros-producertagja, David Sitek, míg az utóbbi dalból David Lynch is készített egy remixet! Július 28-án sor került Skylar Grey első saját koncertjére is, ahol a 25 éves dalszerző-énekesnő többek között Marilyn Mansonnal közös számát is előadta novemberre várható Invinsible című első albumáról. Sőt időközben a dalai lámának is énekelt egy washingtoni óriásrendezvényen. A Recorder pedig ezt most mind bemutatja: a teljes San Franciscó-i klubkoncertet egy szám kivételével, viszont a remixekből még többet is, mint amennyi hivatalosan megjelenik.

Íme az Invisible-ből David Lynch által készített Strung-Out With Birds Remix

a Dance With You-hoz készült hivatalos remixek:

a fenti felvételek közül az augusztus 8-án megjelenő hivatalos remix-EP-re az alábbi négy kerül:

1. Dance Without You (Alvin Risk Remix) – 5:10
2. Dance Without You (David Andrew Sitek Remix) – 3:11
3. Dance Without You (Skylar Grey Vs Monsta) – 5:36
4. Dance Without You (R3hab Remix) – 5:22

Skylar Grey 2011. július 28-án, a San Franciscó-i Rickshaw Stop klubban adott bemutatkozó koncertjének kezdése a Building A Monster és Beautiful Nightmare című dalokkal:

Tower

Dance Without You

Invisible

...és a koncert zárásaként két medley: a Marilyn Mansonnal közösen rögzített Can’t Haunt Me a Cranberries Zombie című dalának refrénjével megtoldva, majd pedig a bevezetőben említett hiphop/R&B slágerek (Words I Never Said/Coming Home/I Need A Doctor/Love The Way You Lie) Skylar által írt/énekelt részei

Skylar a koncert előtt a Marilyn Mansonnal és a dalai lámával való találkozásról, illetve Amy Winehouse-ról beszél – kiderül többek között az is, hogy az Invinsible albumnak Manson adta a címét:

Skylar Grey a dalai láma és Whoopi Goldberg társaságában a washingtoni Capitolium előtt július 9-én, a Kalachakra For World Peace rendezvényen, ahol az énekesnő mintegy húszezer ember előtt egy vonósnégyes kíséretében énekelte a Coming Home-ot:

www.skylargreymusic.com

összeállította: Déri Zsolt
 

https://recorder.blog.hu/2011/08/02/skylar_grey_invisible_david_lynch_remix
Skylar Grey: Dance Without You – a teljes remix-EP! + Invisible (David Lynch-remix) + az első koncert
süti beállítások módosítása