Titkos Amber Smith-koncert – csak a Recorder olvasóinak!

2011.02.07. 09:40, Recorder.hu

Nem véletlenül nem szerepel februári koncertajánlóink között az Amber Smith márciusi visszatérő fellépését megelőző, február 12-én este zajló „nyilvános főpróba”, hiszen a szombati esemény valójában egyáltalán nem nyilvános, sőt a lehető legtitkosabb és kimondottan szűk körű lesz. Poniklo Imre és zenésztársai pontosan 10 rajongót látnak vendégül a lemezfelvételeknek is otthont adó stúdióban. Persze csak a Recorder olvasói – nyereményjátékunk nyertesei – mehetnek. A 2010 végétől új felállásban próbáló együttes várhatóan 10-12 dalt mutat be, köztük 7-8 friss, eddig még nem hallott számot, sőt olyanokat is, amelyeket a tervek szerint soha többé nem fognak közönség előtt játszani. A minikoncert hang- és képanyagát is rögzítik, és a filmfelvételek később DVD-n is megjelennek. 

lényeg: mától péntekig minden este egy-egy kétszemélyes meghívót sorsolunk ki azok között, akik a Recorder Facebook-oldalára aznap délelőtt felkerülő – az együttessel kapcsolatos – kérdésre helyesen válaszolnak. Nyertes csak az lehet, aki a sorsolás időpontjában a Recorderen kívül a zenekarnak is ismerőse az Amber Smith Facebook-oldalán.

Az exkluzív főpróba tehát 2011. február 12-én, szombaton este 8 órától lesz Budapesten, azon belül is Pesten. A pontos helyszínt 11-én, pénteken este, az utolsó sorsolást követően tudatjuk minden nyertessel. Csak velük, senki mással...

http://www.ambersmith.hu

két rövidke ízelítő a készülő Amber Smith-lemez aktuális stúdiómunkálataiból, a vonósszekció felvételeiről:

https://recorder.blog.hu/2011/02/07/titkos_amber_smith_koncert_csak_recorder_olvasoknak
Titkos Amber Smith-koncert – csak a Recorder olvasóinak!
süti beállítások módosítása