The Third Twin: Homemade – a teljes album!

2011.01.18. 15:22, -recorder-

Az interneten 2010 őszén feltűnt és azóta egy teljes albumnyi anyagot közzétett The Third Twin (A hamadik iker) névre hallgató titokzatos formációról már régóta az a pletyka járta, hogy a Daft Punk tagjai alkotják (akik mondjuk ezen a jogi kerülőúton jelentethetik meg a Tron Legacy filmzenéhez készült, de a Disney cég által elutasított számaikat), egy másik teória szerint pedig az egyik Daft Punk-tag, Guy-Manuel de Homen-Christo 23 éves ikerunokaöccsei, Virgile és Yvan állnak a projekt mögött. A napokban a spanyol Arenal Sound Festival sajtóanyaga tett utalást rá, hogy az ott augusztusban fellépő Third Twin „közvetlen kapcsolatban” van a Daft Punkkal – a robotmaszkos franciák menedzsmentje viszont erre most hivatalosan tagadta, hogy a két formációnak a bármi köze lenne egymáshoz. Ettől persze még bármi lehet. Mindenesetre itt egy teljes lemezanyag (mely címében is kacsint a Daft Punk bemutatkozó Homework albumára), és egyáltalán nem is rossz!
 
a Homemade című 48 perces Third Twin-anyag innen tölthető le:
http://www.controlaltdelight.com/Music/ttt/TTT.zip

1. Technolers
2. Evil Minds
3. Chicago Soul
4. Justice
5. Ra Men Kepher
6. Americ Family
7. Empty Fire
8. Worm Earth
9. The Time Is Over
10. Arecibo's Song
11. This Is Love

 

 

a duó Youtube-csatornáján (https://www.youtube.com/user/thethirdtwinchannel) a Homemade album mind a 11 dalához tartozik videoklip, a Justice című számhoz például ez:

 

a 2010-es album 11 dala után 2011. január közepén négy újabb szám is felkerült a duó YouTube-csatornájára, íme közülük az egyik, az Euphoria:

 

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/01/18/the_third_twin_homemade_a_teljes_album
The Third Twin: Homemade – a teljes album!
süti beállítások módosítása