A Warner csoporté lett a 615 Music

2010.12.16. 12:20, -recorder-

A Warner Music csoport tagja, a Warner/Chappell Music megszerezte a főleg televíziós műsorok zenéit szolgáltató – 2010-ben az NBC Today Show-jához írt főcímdallal még egy Emmy-díjat is nyerő – nashville-i székhelyű 615 Music zeneprodukciós céget.

A szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, de azt tudni lehet, hogy az egyezség értelmében a 615 Music produceri és zeneszerzői gárdája továbbra is bővíti a cég zenei adatbázisát, melyet immár a Warner/Chappell fog exkluzív módon értékesíteni. Egyúttal a 615 Music elnöke, Randy Wachtler (az említett Emmy-díjat nyerő Your Day Is Today című pop-rock dal egyik szerzője) lesz az ügyvezető alelnöke a Warner/Chappell észak-amerikai részlegének is, mely még magában foglalja a Non-Stop Musicot is.

Az elmúlt években a Non-Stop Music az összes fő amerikai televízióval és kábeltársasággal együtt dolgozott, olyan projekteken mint az ABC Monday Night Football, Good Morning America és Judge Judy című műsorai, az NBC Today Show-ja és a CNN Larry King Live-ja, de többek között a CBS-nek, a FOX-nak, a Turnernek, az ESPN-nek, az HBO-nak, a Showtime-nak és a Discovery Channelnek is szolgáltatott zenéket.

(billboard.biz)
Lengyel Dóra

A ZENEIPAR rovat a Zenei Hálózatok egyesület támogatásával készül.

http://www.615music.com
http://www.warnerchappell.com
http://www.nonstopmusic.com/global/homepage.aspx

 

Címkék: warner
https://recorder.blog.hu/2010/12/16/a_warner_csoporte_lett_a_615_music
A Warner csoporté lett a 615 Music
süti beállítások módosítása