Gumipop – Grand Opening Dance Party

2010.10.22. 13:19, -recorder-

Corvintető Kisterem, 2010. október 22.
 
Pár hónapos szünet után a szokott helyen, a Corvintetőn a lift melletti kisteremben újra indul az immár több mint nyolc éve futó Gumipop bulisorozat, melynek vezére, Gasman időközben a Recorder állandó szerzőjévé lépett elő Képzeletbeli Heti Top 10 című hangos összeállításaival. A táncolható indie pop dalokra koncentráló nyitóesten a DJ-pult mögött egy zenész vendég is feltűnik, Szarvas Árpád (EZ Basic, Evil Men Have No Songs) személyében.
 
A koncepció nem sokat változik, a legújabb/legjobb angolszász alter és popzenére koncentrálunk, éljen 2010! Régi számok is lesznek, de már nem vonjuk egy kalap alá a Past Perfecttel... A tavasszal bevezetett koncepciót folytatjuk, az őszi bulik mindegyike egy-egy mottó köré épül. Valahogy palástolni kell, hogy fogynak az új slágerek. Ez okot adhat arra is, hogy néha ciki számokat nyomjanak a DJ-k. A nyitóparti a nem túl fantáziadús DANCE névre hallgat. Ígérjük a továbbiakban jobbak lesznek a témák” – írják MySpace-oldaluk blogján szervezők, akik az idei kilenc buli mindegyikén ajándékokkal várják a korán érkezőket: „Voltunk piacon, vettünk egy csomó hülyeséget, amit elosztogatunk, minden héten az első száz embernek jut. A megnyitón villámgyorsan keményedő golyórágókkal kedveskedünk.”
 
A program 11-kor kezdődik Gasman és Szarvas Árpád vezényletével, éjjel 2-től pedig Miss Lucifer és Supermario Andris lépnek a DJ-pult mögé.
 
Jegyár: éjfélig ingyenes, utána 500 Ft
 
http://www.myspace.com/gumipop
http://gumipop.com
 

https://recorder.blog.hu/2010/10/22/gumipop_grand_opening_dance_party
Gumipop – Grand Opening Dance Party
süti beállítások módosítása