Legyél egy Belle And Sebastian-dal szereplője!

2010.10.07. 13:18, -recorder-

A skót zenekar tagjai a felhívásukra jelentkező rajongók közül kisorsolnak egy szerencsés nyertest, akiről egy személyes találkozás után dalt írnak és azt kislemezen meg is jelentetik.
 
A Belle And Sebastian felhívást tett közé, mely szerint bárki jelentkezhet, hogy a következő B&S-dal főszereplője legyen. A feltételek a következők: a pályázóknak először is meg kell venniük fizikai formátumban a jövő héten megjelenő új albumot, a Belle And Sebastian Write About Love-ot, melynek összes példányában található egy kód. E kódszám segítségével lehet pályázni a lemez amerikai forgalmazójának, a Matador Recordsnak a honlapján, ahol egy maximum 300 szó terjedelmű, személyes jellegű bejegyzést kell írni a szerelem témakörében (mint látható, mindez az album címéhez és tematikájához illeszkedik).
 
A szerencsés nyertes nem akármilyen kiváltságokban részesülhet: Stuart Murdoch frontember elutazik hozzá, eltölt vele egy délutánt, aztán mindezek alapján megír és felvesz zenekarával egy dalt, ami aztán 2011-ben meg is jelenik egy kislemez formájában. A minden bizonnyal egyedi kezdeményesnek csupán egy sajnálatos korlátozása van: mielőtt bárki ráront az amerikai kiadó honlapjára, nem árt ha tudja, hogy a sorsolásra csak az Egyesült Államokban élő rajongók jelentkezhetnek.
 
 
(pitchfork.com)

http://www.matadorrecords.com/write_about_love/

http://www.belleandsebastian.com/

https://recorder.blog.hu/2010/10/07/legyel_egy_belle_and_sebastian_dal_foszereploje
Legyél egy Belle And Sebastian-dal szereplője!
süti beállítások módosítása