Oroszlánharapás, karantén, karambol - a Bloc Party és az Ash gitárosának kálváriája

2010.10.01. 11:04, -recorder-

Az Ash másodgitárosaként turnézó Bloc Party-tag, Russell Lissack egy dél-afrikai állatkertben próbált barátkozni az állatok királyával, de pórul járt – és még további zűrök is vártak rá.
 
A Kele Okereke frontember elektronikus szólópróbálkozásai miatt pihenőre küldött Bloc Party hülye hajú szólógitárosa, Russell Lissack úgy döntött, hogy nem fog unatkozni, hanem elszegődik a pár éve ismét trióként dolgozó Ash együtteshez, Charlotte Hatherley egykori posztjára. A zenekar szeptemberi dél-afrikai turnéjának egyik szünetét kihasználva Lissack – Tim Wheeler frontember társaságában – meglátogatott egy állatkertet, ahol intenzív barátkozásba bocsátkozott egy oroszlánkölyökkel. Az állat azonban váratlanul bevadult és megharapta a gitárost, meglehetősen mély sebet ejtve rajta – és ez még csak a kezdet volt. Egy közeli kórházba mentek, ahol ellátták a sebét, az épületet viszont hamarosan lezárták, ugyanis két beteg meghalt egy ismeretlen vírus következtében. Miután végre kijöhettek, autóba ültek, ám a hotel felé tartó úton balesetet szenvedtek (a karambolban szerencsére nem sérült meg senki).
 
Az Ash azóta már visszamenekült Nagy-Britanniába, ahol hamarosan megjelenteti kislemezgyűjtemény-sorozatának második darabját (A-Z Vol.2). Hogy mikor térnek vissza legközelebb Dél-Afrikába, arról egyelőre nem nyilatkoztak.
 

Címkék: zene ash bloc party
https://recorder.blog.hu/2010/10/01/a_bloc_party_es_az_ash_gitarosanak_kalvariaja
Oroszlánharapás, karantén, karambol - a Bloc Party és az Ash gitárosának kálváriája
süti beállítások módosítása