Tervezz posztert a Foals együttesnek!

2010.09.30. 11:43, -recorder-

Az oxfordi zenekarnak bárki tervezhet turnéplakátot, és cserébe még ajándékot is kap. Két további ajándék, amihez tervezni sem kell: egy ingyenesen letölthető dalritkaság és egy friss videoklip a 2 Trees című dalhoz.
 
Az afrobeat elemekkel feldúsított, táncolható indie zenét játszó Foals, mely idén is egy kiváló lemezzel jelentkezett (Total Life Forever), érdekes felhívást tett közzé honlapján. Egy október 4-ig tartó pályázat keretein belül bárki tervezhet turnéplakátot az oxfordi kvintettnek – kikötés nincs, illetve csak annyi, hogy a zenekar neve, illetve a koncerthelyszínek és -dátumok mindenképp jól láthatók és olvashatók legyenek. A verseny végén a Foals tagjai kihirdetik a győztest, valamint még öt további alkotást is közszemlére tesznek a jól sikerültek közül. A díj (azon felül, hogy az adott mű hivatalos turnéplakátként kerül nyilvánosságra) egy sereg különböző dedikált zenekari merchandise-cucc lesz, ezenkívül az első helyezett megkapja saját művét nagyméretű, csúcsminőségben kinyomtatott óriásposzteren is.
 
Szintén a Foalsszal kapcsolatos hír, hogy hivatalos honlapján a zenekar elérhetővé tett egy dalt, mely nem szerepel az aktuális albumon, noha ahhoz készült. A Wear & Tear című szám eddig csupán a Miami kislemez egyik limitált bakelitkiadásának B-oldalán volt megtalálható, de most már az internetről is letölthető egy e-mail címért cserébe.
 
Született egy új Foals-videoklip is: a 2 Trees című maxihoz Adam Bizanski készített kísérőfilmet, főszerepben kedvenc bábjával, Singalong Paullal, aki pár hónapja egy éjszakai buszon eltátogott Radiohead-interpretációval kezdte internetes karrierjét (You And Whose Army). Az aminátor/rendező korábban többek között a Shins (Pink Bullets), a Wolf Parade (Modern World), a Zero 7 és José González (Left Behind) egy-egy dalát is megfilmesítette már, továbbá az Arcade Fire-nek is készített animációs szkeccset.
 

http://www.foals.co.uk/

Címkék: zene foals
https://recorder.blog.hu/2010/09/30/tervezz_posztert_a_foals_egyuttesnek
Tervezz posztert a Foals együttesnek!
süti beállítások módosítása