Mani kontra Hooky – 2. rész

2010.09.14. 19:38, -recorder-

A pár napja a Twitteren közzétett inzultusok után a Primal Scream basszusgitárosa, Mani bocsánatot kért a Joy Division és a New Order egykori basszistájától, Peter Hooktól.

Ahogy arról mi is nemrég beszámoltunk, Gary Mounfield, azaz Mani a Twitter-oldalán intézett néhány keresetlen szót Peter Hookhoz, annak kapcsán, hogy szerinte Hooky kiárusítja a Joy Division örökséget és a harminc éve halott Ian Curtis hagyatékából próbál megélni. Az egész ügy mögött sokak szerint az húzódhatott meg, hogy a két basszusgitáros közös projekjte, a Freebass feloszlott még azelőtt, hogy debütáló albumuk szeptember végén fizikai formában is a boltokba került volna. A feldühödött Mani nem kímélte kollégáját, de arra, hogy gyorsan megbánta tettét, már abból is lehetett következtetni, hogy nem sokkal később a Twitter-oldala egész egyszerűen eltűnt.

Csupán néhány napot kellett várni a hivatalos bocsánatkérésre, melyben a Primal Scream basszistája igencsak bűnbánó hangnemet ütött meg: „Őszintén szeretnék bocsánatot kérni Peter Hooktól és a családjától, amiért teljesen hibbant módon sértegettem őt egy közösségi oldalon. Rosszindulatú, ellenséges reakció volt ez egy csomó olyan dologra, ami jelenleg az életemben zajlik, és a dühömet és csalódottságomat egy igaz barátomon töltöttem ki.” Mani reménykedik, hogy talán még nem szúrta el teljesen a Hookyval kötött barátságát, és bizakodhat, mert kollégája ekképp válaszolt a sajtón keresztül: „Mani nagyszerű barátom és mindig is az marad. Mélységesen tisztelem mint embert és mint zenészt. Végül is ki nem veszett már össze a szeretteivel?”

 

https://recorder.blog.hu/2010/09/14/mani_kontra_hooky_2_resz
Mani kontra Hooky – 2. rész
süti beállítások módosítása