„Házibuli, nem kell fizess, tetszik a move, tízből tízes” – Itt az új triola gang, a Házibuli

2024.03.08. 07:32, srecorder

hazibuli_pressphoto1.jpg

Egy évvel ezelőtt indult a triola gang duó, azóta túl vannak két single (Kislány, Háda) és két EP (Bárcsak élnék, Még forróbb tűz) megjelenésen, most pedig itt a legújabb daluk: a Házibuli. Vegyél a kínaiban mini-diszkógömböt, hívd át a haverokat egy láda sörrel, tedd fel a „telót a dzsibire”, aztán üvöltsétek, hogy „gyere rám dizsike!”

„Arról szól a szöveg, hogy nálunk hogy néz ki egy házibuli, klipnek meg csináltunk egy házibulit” – meséli a topliner Balogh Zsófi (Sofiyeah, Partizán). „Régóta nyaggattam Fannyt, hogy csináljunk egy ‘aszatós dance tracket, hát felülmúlta minden várakozásomat a végeredmény.”

„A productiont Kah-lo inspirálta, az alapot jól táncolhatóra akartam, végig egy dallam megy és lüktet az alja rendesen” – mondja a gang producere, Gyarmati Fanny (Flanger Kids). Zsófit meg is ihlette a four on the floor alapbeat, a refrén egyik visszatérő sora lett a „négy a földön, full geci jó”.

A Házibuli házi klipje tényleg nem árul zsákbamacskát, a Rácmolnár Milánnak és Horváth Mártonnak köszönhető nyersanyagból vágta össze Zsófi, ahogy a haverok táncolnak a diszkófényben a nappali szőnyegen.

„EZ A NŐ EGYSZERŰEN MENŐ” – BÖBE, NOIRA ÉS SOFIYEAH KEDVENC 2023-AS ZENÉI

 

triola gang a Facebookon. Instagramon. TikTokon.

Fotó: Rácmolnár Milán.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

https://recorder.blog.hu/2024/03/08/hazibuli_nem_kell_fizess_tetszik_a_move_tizbol_tizes_itt_az_uj_triola_gang_a_hazibuli
„Házibuli, nem kell fizess, tetszik a move, tízből tízes” – Itt az új triola gang, a Házibuli
süti beállítások módosítása