Eminem is beállt a sorba, és kijött egy meglepetésalbummal

2018.08.31. 12:07, Gaines

eminem_4.jpg

Nehéz mostanában már igazán meglepődni egy-egy meglepetésalbumon, olyannyira bevett szokás lett minden műfajban előzetes bejelentés nélkül új lemezzel előrukkolni. Eminem esetében is inkább az az érdekes, hogy alig nyolc hónapja, tavaly decemberben jelent meg a Revival című lemeze, azaz egy év leforgása alatt két komplett stúdióanyagot állított össze.

A Kamikaze címmel streamelhető, 13 számos új album szokás szerint Dr. Dre és Eminem produceri munkája, vendégszerepel rajta a régi harcostárs Royce Da 5’9, Justin Vernon, valamint a fiatalabb nemzedékből Jessie Reyez és a politico-rapper Joyner Lucas. (Ő tegnap este épp a Dürer Kertben koncertezett volna, csak egészségügyi problémák miatt lemondta a bulit.) A tracklisten feltűnik Kendrick Lamar neve is, de aki vendégverzére számít, az csalódni fog, mindössze arról van szó, hogy a Greatest című szám hangmintázásra használja a HUMBLE-t.

NEM ÚJ KELETŰ DIVAT A MEGLEPETÉSALBUM


Cserébe viszont Eminem egy közelgő filmhez, a Tom Hardy főszereplésével készült Venomhoz is szerzett árukapcsolással egy betétdalt, amely a lemez záródalaként tiszteleg az elfajzott képregény-antihős előtt. A lemezhallgatás közben pedig azt is meg lehet fejteni, hogyan utal a lemez borítója a Beastie Boys 1986-os debütalbumára, a License To Illre.

Címkék: eminem
https://recorder.blog.hu/2018/08/31/eminem_is_beallt_a_sorba_es_kijott_egy_meglepetesalbummal
Eminem is beállt a sorba, és kijött egy meglepetésalbummal
süti beállítások módosítása