A Lóci játszik óriásit játszott az Akusztik színpadán

2018.04.27. 16:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_6.png(X) 17 fővel vette birtokba az Akusztik színpadát a Lóci játszik zenekar, hogy egy órán át kápráztassák el zenéjükkel közönségüket. A mindent elsöprő bulihangulatot egy vonósnégyesre áthangszerelt Lóci-dal ellenpontozta, amelyet hétfőig csak itt, a Recorderen lehet megnézni. 

A Petőfi Rádióban vasárnap este tíztől, az M2 Petőfi TV műsorán hétfőn 22.40-től lesz hallható a Lóci játszik zenekar. A Nagy-Szín-Pad 2017-es győztese vonósnégyessel, vokalistákkal, fuvolással és harsonással kiegészülve adott elő a saját szerzeményein túl egy Margaret Island-feldolgozást is.

"Régóta dédelgetett vágyunk volt a dalainkat újrahangszerelni, és rendkívül élveztük a folyamatot! Igyekeztünk olyan verziókat csinálni a dalokból, aminek jól áll a "kisszínpad", és nem csak "lehalkítottuk" a nyári nagyszínpados élményeinket. Ennek megfelelően öröm volt hallani, ahogy a rockdalunkból big band-jellegű showtime-swing kerekedik, vagy ahogy a Legjobb barátom megtalálja saját magát kupléverzióban. A legkülönlegesebb pillanat mégis a Ki kéne kerekítenem vonósnégyesre hangszerelt változata volt, amit édesapám kerekített ebbe a formába." – emlékezett vissza mosolyogva Lóci az Akusztikra.

Így szól tehát a Ki kéne kerekítenem meglepő Akusztik-verziója:

Az Akusztik adásai vasárnap este tíztől hallhatók a Petőfi Rádión, valamint hétfőn 22.40-től láthatók az M2 Petőfi TV műsorán. Az adás online is streamelhető a mediaklikk.hu oldalon, valamint megtalálható keddtől az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján is.

https://recorder.blog.hu/2018/04/27/a_loci_jatszik_oriasit_jatszott_az_akusztik_szinpadan
A Lóci játszik óriásit játszott az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása