Rita Orát nem ismerte fel a német The Voice zsűrije

2017.11.19. 09:33, RRRecorder

rita_ora.jpg

A majdnem sztár, de valójában annyi év után is még mindig csak majdnem sztár Rita Ora meglepetést akart okozni a zsűrinek.

Rita Ora 2007-ben kezdte a karrierjét, 2008-ban szerződtette le a Jay-Z-féle Roc Nation, de első komolyabb sikere csak 2012-ben jött el, DJ Fresh Hot Right Now című drum and bass-slágerének énekesnőjeként. Aztán volt saját brit No. 1 slágere, szerepelt A szürke ötven árnyalata filmben és több reklámban - de lám, még mindig nem jött össze, hogy igazi sztár legyen, akit felismernek az emberek.

Sőt, mint kiderült, popzenével foglalkozó emberek sem, legalábbis Németországban, ahol a Voice tehetségkutató vendége volt. De úgy, hogy a zsűrinek nem mondták meg, hogy ez Rita Ora, hanem neki háttal ülve hallgatták meg Your Song című új dalának előadását.

Tetszett nekik, úgyhogy megfordultak, és egyikük úgy dicsérte meg: "ez majdnem olyan volt, mint az eredeti". A kérdésre, hogy mégis ki ő, először azt válaszolta, hogy "egy 26 éves, szép karrierben reménykedő énekesnő Londonból", és csak miután még egyszer rákérdeztek, árulta el, hogy ő Rita Ora. Még ezután is volt némi kétkedés a zsűriben: "Viccelsz! Nem egy hasonmás vagy?"

Rita Ora amúgy rendületlenül mosolyogva vitte végig az egész kínos jelenetet, amit még pikánsabbá tesz, hogy ő amúgy a brit The Voice-ban zsűritag, ami egy újabb ok arra, hogy a kollégáknak fel kellett volna ismerniük. A gonosz Stereogum felidézte azt a 2014-es esetet, amikor az énekesnő kiírta a Twitterre, hogy ha lesz 100 ezer retweet, megjelenik egy új száma, de csak kétezret kapott, és később azt állította, valaki feltörte a Twitter-profilját - és persze senki nem hitt neki.

Címkék: rita ora
https://recorder.blog.hu/2017/11/19/rita_orat_nem_ismerte_fel_a_nemet_the_voice_zsurije
Rita Orát nem ismerte fel a német The Voice zsűrije
süti beállítások módosítása