Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Másfél évbe telt, mire észrevették a pinát

2017.09.15. 18:16, RRRecorder

kygo_stay.jpg

Kygo klipje egy (amúgy leszbikus) szerelem történetét mondja el, úgymint idill -> veszekedés -> szakítás, közhelyes képekben (lovak!) - hitte a világ egészen mostanáig, amikor is kiderül, hogy úristen, az egyik lányon nincs bugyi.

Elég sokáig tartott, hiszen a klip 2016 februárjában került fel a YouTube-ra, 22 millió megtekintésnél jár. Netán az EDM-rajongók nem ismerik fel a pinát? Nem, hanem az van, hogy a másodperc tört részéig látszik csak, hogy a szomorú lány nem vett bugyit, úgy szalad egy szál bundában a hóban, szerelmi bánatában.

Your EDM oknyomozása videóvágó szoftver segítségével kiderítette, hogy három képkockán valóban látszik a szóban forgó pina, még egy képet is mellékeltek, igaz, magát a bizonyítékot kitakarták. (Amúgy azt írják, hogy az interneten máshol bőven lehet látni női nemi szerveket.) A YouTube-kommentek pedig azt javasolják, hogy állítsuk be a sebességet az egynegyedére (a fogaskerékre kattintva érhető el az opció) - és valóban, így már szabad szemmel megtekinthető a pina. Elképesztő!

Amúgy friss hír, hogy megjelent Kygo hivatalos U2-remixe. "Előfordult már veled, hogy U2-t hallgattál, és arra gondoltál, hogy oké, de hol van ebből a tropical house?" - ajánlgatja lelkesen (nem) a Stereogum, akinek ez kedvet csinált hozzá, ide kattintson.

18+ >>> IDE PEDIG EGY TELJES ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS KLIPJEIÉRT. >>> 

A videó 3:20-hoz állítva:

Címkék: korhatáros 18+ kygo
https://recorder.blog.hu/2017/09/15/18_masfel_evbe_telt_mire_eszrevettek_a_pinat
18+ Másfél évbe telt, mire észrevették a pinát
süti beállítások módosítása