Klippremier! Baron Mantis: Enter The Baron

2017.05.16. 14:00, rerecorder

bm_werk2.jpg

A Baron Mantis 2015-ben robbant be a hazai színtérre, a powerrockos gitár-dob duófelállás legjobb közvetítőjeként és rögtön Talentométer-díjat nyertek, majd kiadták remek debütlemezüket. Ugyan tavaly már új dallal is jelentkeztek, idén ősszel pedig érkezik a második album, de előtte még a bemutatkozás egyik meghatározó, grúvos-slágeres szerzeményéhez, az Enter The Baronhoz készült el egy szórakoztató "így jöttem" videó, amelyből kiderült, hogy mi köze a párosnak a csirkefarmhoz és az öltönyök világához.

Bár javában készül a második Baron Mantis-korong, ami majd ősszel meg is jelenik, most tehát még az első album egyik dalához, az Enter The Baronhoz készítettek klipet a Cseh Tamás Program támogatásával. „A videó bemutatja, hogy kik voltunk, mivé szerettünk volna válni és mik lettünk. Victor például egy vidéki tojásvállalkozást üzemeltető családból érkezett. Én pedig sok sportban kipróbáltam magam, jelenleg egy multinál dolgozom. Ezeket mind-mind visszaadja a képi világ” – mondta a klipről Davey Mantis frontember.

bm_werk1.jpg


A Baron Mantis nemrég fejezte be országos turnéját a hiperkarmával, és már érkeznek is a nyári fellépések. Legközelebb a Várkert Bazárban zenélnek A Zene Ünnepén június 21-én, és fellépnek rengeteg fesztiválon, köztük a Szigeten, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Campus Fesztiválon és a Művészetek Völgyében.

INTERJÚNK A BARON MANTIS-SZAL, AMELYBŐL KIDERÜL, HOGYAN FEJLESZTETTÉK KI SAJÁTOS MEGSZÓLALÁSUKAT.


színre lép a Baron és eljut mostani klipjéig: 


a Baron Mantis Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/05/16/klippremier_baron_mantis_enter_the_baron
Klippremier! Baron Mantis: Enter The Baron
süti beállítások módosítása