Klippremier! Blahalouisiana: Deeper (I'm Going Deeper)

2016.04.20. 18:30, rerecorder

blaha_2_2.jpg

A 41. Recorder magazin címlapján pózoló Blahalouisiana szextett múlt csütörtökön adta ki ragyogó bemutatkozó albumát, a cím nélküli lemez funkos-diszkós-slágeres nyitódalához pedig érkezett egy lükén táncos szövegvideó. 

A Blahalouisiana az erős dalok mellett erős klipekkel is észrevetette magát, most a debütalbum nyitószámához egy szövegvideóval jelentkeznek, amelyben azonban történik más is a verszakok és a refrén bemutatása mellett. A szextett tagja a Beat On The Brat nevű szórakozóhelyen táncolnak (széken, asztalon, kanapén), nem titkolva, hogy a legtöbbjüknek nem a táncosa lába az erőssége. A zenekarból Jancsó Gábor basszusgitáros-dalszerző mesélt a szövegvideóról a Recordernek: "az alapötlet onnan jött, hogy próba közben mindannyian annyira hülyén és esetlenül kezdtünk el táncolni, mozogni a dalra, hogy úgy döntöttünk, legyen ez a videó: menjünk le egy számunkra kedves szórakozóhelyre, ahol el tudjuk magunkat engedni, és ezt vegyük fel. Letettük a kamerát, és vagy tizenötször, hússzor rögzítettük, ahogyan szerencsétlenkedünk külön-külön, együtt meg össze-vissza is a szám közben, de végül a legelső "nézzük, meg, hogy néz ki" verzió lett a befutó. Úgy éreztük, ennél jobban már megrendezve sem tudtunk volna bénázni, az első volt az igazi, tudtuk, hogy a többi csak annak precízebb változata. És nagyon nagy köszi Lévai Jánosnak hogy leengedett minket a helyre!"


a Blahalouisiana lemezbemutató koncertje április 28-án lesz az A38-on,
Facebook-eseményoldal


és akkor a lüke szövegvideó az igen slágeres számhoz: 


és a cím nélküli első Blahalouisiana-album, amit digitálisan itt, cd-n pedig itt lehet megrendelni, itt pedig máris hallható (a teljes lemez meghallgatásához szükséges a pár másodperc alatt végrehajtható ingyenes Deezer-regisztráció): 


Blahalouisiana
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/04/20/klippremier_blahalouisiana_deeper_i_m_going_deeper
Klippremier! Blahalouisiana: Deeper (I'm Going Deeper)
süti beállítások módosítása