Azt ismeritek, amikor Liam Gallagher részegen ki akarta szúrni Borat szemét?

2016.03.07. 16:00, Frontrecorder

gallaghercohen.jpg

Na jó, ez csak érintőlegesen kapcsolódik a zenéhez, de akkora sztori, hogy muszáj továbbadnunk: Ali G és Borat életre keltője, Sacha Baron Cohen brit komikus múlt héten Conan O'Brien éjszakai talk showjában elmesélte egy találkozását Liam Gallagherrel, aminek az lett a vége, hogy az Oasis egykori énekese késeléssel fenyegette, és aztán részben ezt adta az ihletet, hogy legújabb filmjének karakterét róla mintázza, legalábbis külsőleg (lásd a fenti képet).

Nálunk múlt csütörtök óta meg a mozikban Agyas és agyatlan címmel (eredetiben Grimsby) Sacha Baron Cohen legújabb filmje, amelyben egy halálosan veszélyes kémügybe keveredő futballhuligánt alakít. Mint kiderült, a figurája nem véletlenül hasonlít összetéveszthetetlenül Liam Gallagherre, akivel a színésznek néhány éve volt egy ugyancsak "halálosan veszélyes" összeakaszkodása. A Conan O'Brien beszélgetős műsorában elmesélt anekdota szerint Cohen a GQ férfimagazin 2012-es díjkiosztóján találkozott személyesen a suttyóbbik Gallagherrel, akiről el akart sütni egy viccet a köszönőbeszédében (őt választották a legjobb komikusnak) és erre előre figyelmeztette is az énekest, ám aztán erre mégsem került sor. Később, a gálát követő partin ugyanazon a kanapén kötöttek ki, ráadásul kettejük között Bono ült. Az akkor már igencsak elázott Gallagher a U2 frontemberén átnézve azt követelte Cohentől, mondja meg, ki a legnagyobb kibaszott ma élő rocksztár a világon, majd miután többszöri firtatására sem kapott kielégítő választ (Cohen először Stevie Wonderrel próbálta leszerelni, aztán Bonóval), közölte, hogy az szerinte John Lennon. Amikor Cohen barátja szóvá tette, hogy a kérdés élő rocksztárra vonatkozott, Gallagher felállt és elkiáltotta magát, én vagyok John Lennon, majd azzal a lendülettel hátraesett. Miután feltápászkodott, témát váltott és azt kezdte firtatni, hogy Cohen miért nem csinált belőle viccet a díjátadón, ahogy ígérte, majd ezen annyira felhúzta magát, hogy azzal fenyegette meg a színész-komikust, kiszúrja az egyik szemét. Ha ennek csak a fele igaz, már akkor is óriási sztori, Cohen pedig azzal poénkodott, hogy a további konfrontációk elkerülése végett álcázta magát Liam Gallaghernek a filmjében. Mindez persze az ő szájából sokkal szórakoztatóbb:

Gallagher nem lenne az, aki, ha nem riposztolt volna, a sajtósán keresztül üzente a világnak, hogy Cohennek nem csak az egyik szemét, hanem mindkettőt ki akarta szúrni. Az énekes egyébként fene tudja, mivel üti el a napjait a Beady Eye 2014-es feloszlatása óta; tavaly nyáron egy koncerten beszállt a Who My Generationjének előadásába, aztán egy kocsmában adott elő pár dalt, de más aktivitásról nem tudunk. Idén januárban mondjuk tudatta velünk a Twitterén keresztül, hogy esze ágában sincs szólókarrierbe kezdeni, mert ő nem egy fasz - ennyivel akkor legalább beljebb vagyunk.

https://recorder.blog.hu/2016/03/07/azt_ismeritek_amikor_liam_gallagher_reszegen_ki_akarta_szurni_borat_szemet
Azt ismeritek, amikor Liam Gallagher részegen ki akarta szúrni Borat szemét?
süti beállítások módosítása