Valaki megvette a Wu-Tang Clan egypéldányos albumát, milliókért

2015.11.26. 09:16, subrecorder

bf238d4d.jpg

Tavalyi, A Better Tomorrow című lemezén kívül a Wu-Tang Clan "megjelentetett" még egy albumot. A Once Upon A Time In Shaolin mindössze egyetlen példányban létezik, egy ezüst-nikkel dobozba zárva, a Forbes jelentése szerint pedig valaki most meghallgathatja.

A Once Upon a Time In Shaolin című albumot a Wu-Tang Clan (elsősorban RZA és a producer Cilvaringz) az elmúlt 6 évben rögzítette a csapat Staten Islandon található otthoni stúdiójában. A 128 perces, 31 dalos lemezen vendégszerepel nem csak Cher, de a Trónok harca sorozatban Melisandrét alakító Carice van Houten, és pár focista a Barcelonából is. Ezek után mondja valaki, hogy nem hallgatná meg! A rossz hír, hogy nagyon, NAGYON sokáig nem teheti be senki a lejátszóba, egy szerencsés/kőgazdag illetőn kívül, aki egy online aukción "milliókat" fizetett a ládában rejlő kincsért. Hogy aki megvette, ne tehesse ki a dalokat szíve joga szerint az internetre, az album kiadási jogai csak egészen pontosan 88 év után kerülnek át a vásárlóra, onnantól kezdve azt kezd vele, amit csak akar, addig viszont csak otthon pörgetheti. A CD mellé egyébként járt még egy 174 oldalas bőrkötésű könyv is, amelyben szintén nem tudni, hogy mi rejlik.


TOP 10: EGY PÉLDÁNYBAN LÉTEZŐ ALBUMOK.

Az eredeti terv egyébként az volt, hogy múzeumokban turnéztatják a lemezt és ott, egyben meg lehetett volna hallgatni, fejhallgatóval, de ebből végül nem lett semmi. A vásárlóról mindössze annyit lehet tudni, hogy amerikai és hogy "milliókat" fizetett az anyagért, de a részleteket érthető módon nem osztotta meg a Paddle8 nevű aukciós oldal. Hallgatnád?


A Wu-Tang Clan tavalyi - kiadott - lemeze, az A Better Tomorrow:

Címkék: wu-tang clan
https://recorder.blog.hu/2015/11/26/valaki_megvette_a_wu-tang_clan_egypeldanyos_albumat_milliokert
Valaki megvette a Wu-Tang Clan egypéldányos albumát, milliókért
süti beállítások módosítása