Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Minden eddiginél több meztelenség Arca új videójában

2015.11.22. 20:00, subrecorder

b650d9b2.jpg

Arca, a venezuelai születésű jövőzene-producer, valamint a művész vizuális arculatáért általában felelős Jesse Kanda eddig sem prűdségükről voltak híresek, de ami a Front Load című dal klipjében történik, azzal mindketten eddigi legkeményebb alkotásukat hozták létre. Tényleg csak felnőtteknek, nekik is csak óvatosan!

Pénteken, alig egy évvel bemutatkozó lemeze után jelent meg Arca második albuma, a Mutant, amelyen ugyan a producer nagyjából tartja magát eddigi stílusához, vagyis sokszor nem is dalokat hallunk, hanem töredékeket, játékokat, hangkísérleteket, valahogy mégis érzelmileg telítettebbnek hangzik az egész, mint a Xen volt. Egyáltalán nem rosszabb, mint az előző anyag volt, ugyanakkor kifejezetten nagy revelációnak sem tartható. Már ha Arca zenéje eleve nem lenne az: ezt most természetesen csak magához, az előző kiadott számaihoz képest értjük.

Jesse Kanda vizuális művésznek hála, már a Xenhez is készültek a testet a lehető legkitekertebb és legnaturalisztikusabb állapotában mutató klipek, de most a Mutant egyik legjobbja, a Front Load videójában minden eddiginél tovább ment a rendező. Gyakorlatilag a teljes három perc alatt Kanda meztelen testét láthatjuk (azért állítólag egy gránátalma is feltűnik) szuperközelről, szuperhomályosan, de azért maradjunk annyiban, hogy minden testrész felismerhető marad így is. A lényeg az lenne, hogy ne szégyelljük a testünket, hiszen annak minden egyes darabja a sajátunk. Nem ok nélkül tesszük ki a 18-as jelet, ezt most tényleg csak bátor felnőtteknek ajánljuk megtekintésre!

18+ >>> IDE PEDIG MÉG 10 MEZTELENKEDŐS-KORHATÁROS VIDEÓT TETTÜNK.

Arca és Jesse Kanda új videója a Front Load című dalhoz:

https://recorder.blog.hu/2015/11/22/18_minden_eddiginel_tobb_meztelenseg_arca_uj_videojaban
18+ Minden eddiginél több meztelenség Arca új videójában
süti beállítások módosítása