Repülő halak, óriási szemgolyók és őrült szerelések Le1f klipjében

2015.08.31. 09:56, subrecorder

le1f_1.jpg

Idén ősszel, pontosabban eddig meg nem határozott időpontban jelenik meg Le1f, a queer rap jelenlegi legnagyobb nevének bemutatkozó albuma, a Riot Boi. Az erről most megosztott első dalban egy hozzá igen illő közreműködővel állt össze, a PC Music üdvöskéjével, SOPHIE-val.

Sokan panaszkodnak, hogy Budapesten nem lehet aktuális előadókat elcsípni, mindenki csak akkor jön ide, mikor már nyugaton rég lejárt téma a karrierje. Ez az esetek döntő többségében így is van, de vannak azért kivételek, szerencsére egyre gyakrabban. Le1f, az akkor éppen kivirágzó queer rap nagy reménysége például már 2013-ban ellátogatott hozzánk, tavaly pedig a műfaj másik vezető előadója, Mykki Blanco is fellépett Magyarországon. Ezzel queer rapben európai viszonylatban egészen jól állunk, a gyors kapcsolást ezúttal is köszönjük a két szervezőgárdának!

Rendes stúdiólemezt amúgy eddig sem Le1f, sem Mykki Blanco nem adott ki, de míg utóbbi időközben úgy döntött, kiszáll a zenéből, hogy az újságírásra koncentráljon (aztán majd meglátjuk) előbbi nemrég végre bejelentette első hivatalos albumának érkezését. Idén ősszel várható a Riot Boi című anyag, és bár pontos dátumot nem említett a rapper, egy őrült videót azért kaptunk az első megosztott single-höz. Ebben Le1f repülő halak és óriási szemgolyók mellett szövegel színesebbnél színesebb szerelésekben és még SOPHIE, a Koi című dal PC Music-ból igazolt producere is megjelenik egy óriási cukros száj képében. Csak jó sülhet ki belőle, ha két zeneileg ennyire egymáshoz illő művész találkozik, nézzük hát!

Címkék: sophie le1f pc music
https://recorder.blog.hu/2015/08/31/repulo_halak_oriasi_szemgolyok_es_orult_szerelesek_le1f_klipjeben
Repülő halak, óriási szemgolyók és őrült szerelések Le1f klipjében
süti beállítások módosítása