Drónokat küld ránk idén a Muse

2015.02.05. 15:17, Frontrecorder

musedrones.jpg

Parás képeket posztolt Instagramjára a Muse az éjszaka #MuseDrones hashtag-gel, vagyis így jelentette be az idén érkező új albuma címét. A Drones lesz a zenekar hetedik stúdiólemeze,

A Muse a 2012-es The 2nd Law után, 2013 decemberében egy koncertlemezt jelentetett meg, majd tavaly októberben fogott neki a következő sorlemezének, a veterán rockproducer Mutt Lange irányításával. Hangzásában is egy hagyományosabb, rockosabb albumot ígér a trió, a frontember, Matt Belamy úgy nyilatkozott, hogy nem folytatják a legutóbbi két album elektronikus, szimfonikus és nagyzenekari hangzásokkal való kísérletezgetéseit. Tavaly szeptemberben rajongók kérdéseire válaszolt a Twitteren, ekkor elmondta, hogy a dalok olyan témákat érintenek, mint a mélyökológia, az empathy gap, és a harmadik világháború, illetve elhintette, hogy a Citizen Erased című dal "folytatása" is rajta lehet az új Muse-albumon, amelynek egyelőre tehát csak a címét tudjuk. A Drones egyébként először egy néhány másodperces, stúdióban felvett videóban tűnt fel, ezt a múlt héten tette közzé Instagramján a zenekar (a keverőpult képernyőjét tessék nagyon figyelni):

A video posted by @muse on

 

Tegnap éjjel pedig megerősítették a hetedik albumuk címét a #MuseDrones hashtag kíséretében posztolt két alábbi képpel. Kezdjünk aggódni?

#MuseDrones

A photo posted by @muse on

#MuseDrones

A photo posted by @muse on

Címkék: muse
https://recorder.blog.hu/2015/02/05/dronokat_kuld_rank_iden_a_muse
Drónokat küld ránk idén a Muse
süti beállítások módosítása