Angel Haze szerelmes dalt írt a barátnőjéhez

2015.02.03. 15:28, Frontrecorder

angelhazeirelandbaldwin.jpg

A 2013 legvégén megjelent, felemásra sikerült Dirty Gold albuma óta nem igen hallatott magáról Angel Haze. Most viszont közzétett egy új dalt a készülő második stúdiólemezéről, egy szerelmi vallomást barátnőjéhez, a modell Ireland Baldwinhoz. 

ANGEL HAZE A TAVALYI SZIGETEN ADOTT INTERJÚT NEKÜNK.

A rapper-énekesnő tavaly mindössze néhány featuringet vállalt (a Saturdays, a BastilleNick Jonas és Mary Lambert egy-egy dalában, de közreműködött Ellie Goulding James Blake-feldolgozásában is), illetve a nevét és a hangját adta a 22 Jump Street című film förtelmes főcímzenéjéhez. Hogy mit csinált az ideje nagy részében, ahhoz persze semmi közünk, de valószínűleg lefoglalta, hogy éppen nagyon szerelmes, tavaly tavasz óta ugyanis a saját magát pánszexuálisnak tartó, mostanában lila hajat viselő Haze együtt jár Ireland Baldwin divatmodellel, Kim Basinger és Alec Baldwin lányával - és a róluk megjelent képek tanúsága szerint teljesen odáig van érte. A rajongását pedig dalba is foglalta CANDLXS címmel, sőt, még egy képet is festett hozzá kettejükről, ez lett a borító, íme:

candlxscover.jpg

A nagyon személyes, őszinte szerelmes dal az első hallható jele Haze készülő második albumának, amely jelenleg The Flowers Are Blooming Now címen fut, Haze választott producere egy ifjú titán,Troy Noka, aki dolgozott Frank Ocean-nel, Miguelel, és Ciarával éppúgy, mint Cheryl Cole-lal és a, izé, Backstreet Boys-szal is. A CANDLXS Haze bemutatkozó albumának popos-R&B hangzását vegyíti a manapság divatos trap-beütésű hiphopalapokkal, megfejelve a giccsesen érzelgős dalok egyik alapkellékével, a pánsíppal, amit itt nem tudunk nem zenei poénként értelmezni.

Haze egyébként a következő hetekben a Nokával felvett dalokból megjelentet egy EP-t saját kiadásban, ezt az alábbi videoüzenetben jelentette be:

Címkék: angel haze
https://recorder.blog.hu/2015/02/03/angel_haze_szerelmes_dalt_irt_a_baratnojehez
Angel Haze szerelmes dalt írt a barátnőjéhez
süti beállítások módosítása