Klippremier! Szeder: Reggeli dal

2014.12.11. 10:45, rerecorder

szeder_ny.jpg

Szeder-Szabó Krisztina gitáros-dalszerző 2013-ban tűnt fel Szederként és idén tavasszal jelent meg Hab a tetején címmel - állandó kísérőivel rögzített - bemutatkozó minialbuma. Most az azon szereplő Reggeli dal jópofa klipet is kapott, amelyet a Boggie-féle Parfüm rendezői készítettek. Jó reggelt, premier!

A folkos-népdalos, francia sanzonos, swinges szerzeményeket szülő dalszerző-énekes bemutatkozó anyaga után egy hangulatos, klassz videóval is debütál, amelyet Nagy Bálint és Lőrincz Nándor rendeztek. Az énekesnő így emlékezik vissza a klipforgatásra: „nagyon izgalmas és persze fárasztó volt a forgatás. Közben pedig kicsit olyan is, mintha szülinapom lenne, ugyanis a barátaim és családtagjaim szerepelnek a klipben! Voltak megható momentumok is, például amikor mindenki együtt énekelte a dalt. Én nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel, teljesen egy hullámhosszon voltunk a rendezőkkel, pontosan az a hangulat és látvány született meg, amit kitaláltunk előre.”

Szeder-Szabó Krisztina (aki a Ki mit Tube?-on 2. helyezést elért Lóci játszik formációnak is tagja) a terveiről is mesélt a Recordernek: „jövőre szeretnék egy új lemezt, amin már több francia dal is szerepelne, illetve még egy klipet tervezünk a Hab a tetején album egyik számához. Szeretnénk persze sok jó helyen koncertezni, vidéki turnék is szerveződnek. Legközelebb január 9-én játszunk a Gozsdu Manó Klubban.”


akkor tehát a január 9-i GMK-s koncert előtt nézzük sokat a Reggeli dal játékos klipjét: 


a Hab a tetején minialbum teljes egészében: 


Szeder Facebook oldala

https://recorder.blog.hu/2014/12/11/klippremier_szeder_reggeli_dal
Klippremier! Szeder: Reggeli dal
süti beállítások módosítása