Joss Stone és a nyári menetrend a Budapest Parkban

2014.03.12. 12:08, rerecorder

Joss Stone --9.jpg

Idén áprilisban harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Budapest Park, a szokásos magyar élvonal mellett sok külföldi vendégfellépővel, többek között a remek brit soulénekes Joss Stone-nal.

A megújuló, valóságtól elrugaszkodó arculattal jelentkező ("Hagyd kint a valóságot" szlogennel dolgozó) Budapest Park idén már délutántól várja a látogatókat, ingyenes sportkerttel, pihenőkerttel, galériával és étel-itallal. Na meg az esti koncertekkel, melyek közül a nyitóhétvégén két pécsi zenekar a Kiscsillag és a 30Y zenél. De tegnap jelentették be a nyári kínálat egyik nagy dobását, Joss Stone-t, aki július 29-én lép színpadra. Az 1987-es születésű - tényleg elképesztő hangú - énekesnő 2001-ben 14 évesen kezdett karriert, a tehetséget mindenki látta benne, úgyhogy a 2003-as The Soul Sessions című első, feldolgozásokat tartalmazó lemezével már kellően ismert, 2004-es második, listavezető, 6 milliós fogyású albumával (Mind Body & Soul) világsztár lett. Legutóbb 2012-ben adott ki albumot, a bemutatkozást folytatását The Soul Sessions Vol. 2 címen.


JOSS STONE ÉNEKLI EGYIK KEDVENC ANTIKARÁCSONYI DALUNKAT.

Rajta kívül a június 16-i Aerodrome Fesztivál a másik nagy dobás, ezen először lép fel Magyarországon Rob Zombie, de színpadon lesz még a Limp Bizkit és a Megadeth is.

A további, eddig bejelentett külföldi fellépők (a lista még bővülni fog):

május 1. Emir Kusturica & No Smoking Orchestra
május 14. Everlast
június 14. Gogol Bordello
június 16. Aeorodrom Fesztivál
június 27. Dropkick Murphys
július 1. Protest The Hero
július 22. Sick Of It All
július 26. Dream Theather
július 29. Joss Stone

Joss Stone egyik nagy slágere, a You Had Me:

)

https://recorder.blog.hu/2014/03/12/joss_stone_es_a_nyari_menetrend_a_budapest_parkban
Joss Stone és a nyári menetrend a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása