Heti Top 10: a legnaturalisztikusabb meztelenkedős klipek (18+)

2013.11.24. 20:43, Frontrecorder

KanyeBound2.jpg

A héten jött ki Kanye West új klipje, amelyben vetített háttér előtt motorozik, ölében meztelen menyasszonyával, Kim Kardashian-nel. Ez a videó inkább a giccses képi világával keltett feltűnést, mint a (retusált) pucérsággal - nem úgy azok a korhatáros klipek, melyekből összeállítottuk e heti toplistánkat. Tíz videó, ami merészen messzire ment a meztelenkedés naturalisztikus bemutatásában.

De ha már ez adta az apropót, jöjjön előbb a Bound 2 című Kanye West szám klipje:

Alább pedig a top 10, amelyhez elöljáróban annyit, hogy hiába kerestünk, nem találtunk teljesen meztelen férfiakat szerepeltető klipeket, alátámasztva azt a szomorú tényt, mennyire egyoldalúan szexista a zeneipar.


10. Queen: Bicycle Race

A Queen klipje a maga idejében - 1978-ban - igencsak messzire ment azokkal a jelenetekkel, melyekben 65 meztelen modell biciklizik körbe a wimbledoni stadionban. További bringás videók itt.


9. Stars: Changes

A kanadai indiepop zenekar 2011-es allegorikus klipjében egy fiatal lány vetkőzik anyaszült meztelenre és táncol önfeledten egy színház épületében. A lánynak aranyos kis farka is van.


8. Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra: Want It Back

A nemrég kísérőzenekarával Budapesten koncertezett Amanda Palmer ebben a tavalyi klipjében teljesen pucér, testét apránként fedi be a dal szövege. A videóról bővebben itt írtunk


7. Massive Attack: Be Thankful For What You Got

A hiphopban se szeri, se száma a sztriptízklubos videóknak, de egy triphop zenekartól nem várnánk egy mindent mutató vetkőzős klipet. A Massive Attack 1991-es bemutatkozó albumáról a Be Thankful For What You Got című számnak az eredetije egy 1974-ben kiadott souldalígy nagyon is stílszerűen készült hozzá ez a blaxploitation filmek sztriptízklub-jeleneteit idéző videó:


6. British Sea Power: Who's In Control

A brightoni indierock zenekar 2011-es albumának nyitódalához forgatott videóban fiatal tüntetők az utcai demonstrálás után egy házibuliban boldogan szabadulnak meg a ruháiktól. Hja, meztelenség = szabadság.   


5. Sigur Rós: Gobbledigook

És ilyen a hippi szabadságeszmény megtestesülése - vissza az anyatermészetbe, anyaszült meztelenül:


4. The Flaming Lips And Erykah Badu: The First Time Ever I Saw Your Face

Az utóbbi évek legbevállalósabb klipjében a neosoul-királynő Erykah Badu pucéran ül egy kádban, miközben a húga, a rapper-énekesnő Nayrok Udab testét előbb csillámporral, majd mindenféle testnedvutánzatokkal borítják be - hol mintha vérben, hol mintha spermában fürdene. Erykah Badu le is tiltatta a művészi, de elég perverz videót (amelyről itt írtunk), mondván a végeredmény jócskán túlmegy azon, amire eredetileg rábólintott.


3. Sébastien Tellier: Cochon Ville

A Jézusra hajazó pozitívan őrült francia énekes-zenész a Malacváros című dalához naná, hogy egy malackodós videót készíttetett tavaly - franciá(zó)s orgia, voilá:


2. Jay-Z featuring Sauce Money: Face Off

Szó volt fentebb a sztriptízelős hiphop klipekről, hát következzen a zsáner egyik hardcore darabja, amihez képest a N.E.R.D.-től a Lapdance cenzúrázatlan verziója csak szolid erotika.


1. Placebo: Protege-Moi

A Placebo Protect Me From What I Want című 2003-as dalának francia változatához egy francia film- (Visszafordíthatatlan, Enter The Void) és kliprendező, a sokkolás mestere, Gaspar Noé forgatott egy bőven 18+-os videót (amit hivatalosan nem is mutattak be). Orgia éles szexszel, feltehetőleg nem védekezés nélkül.

+1 A brit gime előadó, Skepta All Over The House című 2011-es számához már nem is pornográf (lásd pl. The-Dream), hanem effektíve pornóvideó készült, aki kíváncsi rá, megnézheti itt.

UTÓJÁTÉKKÉNT JÖHETNEK 2012 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEOKLIPJEI IS? TESSÉK!

https://recorder.blog.hu/2013/11/24/heti_top_10_a_legnaturalisztikusabb_meztelenkedos_klipek
Heti Top 10: a legnaturalisztikusabb meztelenkedős klipek (18+)
süti beállítások módosítása