Robbie Williams Budapesten indítja turnéját, új szvinglemeze alább végighallgatható

2013.11.18. 15:29, rerecorder

robbie w.jpg

Robbie Williams ma jelentette meg legújabb albumát Swings Both Ways címmel, és egyúttal bejelentette jövő évi arénaturnéját is, melynek dátumai, hoppá, Budapesttel indulnak: a Sean Connerybe oltott modernkori Frank Sinatra 2014. április 25-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Williams saját és klasszikus szvingdalokat tartalmazó vadonatúj lemeze pedig végighallgatható cikkünkben.

Swingsbothways.jpgRobbie Williams kisebb meglepetése karrierje egyik legsikeresebb albumát a 2001-es Swing When You're Winning című szvingfeldolgozás-lemeznek köszönheti (azóta sem fogyott egyetlen lemeze sem nagyobb példányszámban és már aligha is fog). Az akkori albumon a nyitó I Will Talk And Hollywood Will Listent kivéve csupa klasszikus dal feldolgozása szerepelt, a mostani második szinglemezén viszont többségben vannak az általa és szerzőtársai ált írt új szerezemények, de persze került ide is jópár sztenderd (I Wan'na Be Like You Olly Murs-szel, Dream A Little Dream Lily Allennel vagy az If I Only Had A Brain) és a tizenkét évvel ezelőtti első körhöz képest ezúttal jóval több neves közreműködő (az említettek mellett: Rufus Wainwright, Michael Bublé, Kelly Clarkson). A teljes lemez felkerült Williams YouTube-csatornájára, mi pedig össze is fűztük a dalokat, a cikk alján végighallgatható a teljes anyag.

Az album turnéját Budapesten indítja az öltönybe ugrott művész, így (ugyan tavalyi Take The Crown lemezének stadionturnéjából kimaradtunk) 2003 és 2006 után harmadszor láthatjuk fővárosi koncerten.


ROBBIE WILLIAMS ÉS A DIVAT? INNEN KIDERÜL, HOL VEHETÜNK BAROMI DRÁGA KABÁTJAIBÓL.

"A budapesti előadásra jegyek először a hivatalos rajongói klubtagok számára lesznek elérhetők december 4-től.

Hivatalos Robbie Williams VIP csomagok kizárólag a www.markbutler.co.uk oldalon keresztül vagy a +44(0)207 603 6033 telefonszámon rendelhetők.

A hivatalos jegyértékesítés december 6-án reggel 9 órától indul a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. 5 különböző kategóriájú ülőjegy valamint kiemelt- és normál állójegyek lesznek elérhetők az április 25-i, BudapestArénában megrendezésre kerülő koncertre."

a Swings Both Ways lemez teljes anyaga:


és a Go Gentle kislemezdal videója:

Címkék: robbie williams
https://recorder.blog.hu/2013/11/18/robbie_williams_budapesten_inditja_turnejat_uj_szvinglemeze_alabb_vegighallgathato
Robbie Williams Budapesten indítja turnéját, új szvinglemeze alább végighallgatható
süti beállítások módosítása