Robbie Williams megcélozta a felső tízezret

2012.09.03. 09:15, recordernews

Tavaly ilyenkor nagy hír volt, hogy a húsz éve tinilányok százezreit megőrjítő boygroup, a Take That legpimaszabbnak kikiáltott tagja, az időközben férfivá lett Robbie Williams egyedi ruhákkal ünnepélyesen belép a divat világába. A Farrellnek keresztelt kollekciót nagyapja után nevezte el, aki állítólag legendásan összeállított gardróbbal rendelkezett, és ő tanította meg a négyéves Robbie-t arra, mit jelent férfinak lenni, és hogyan kell azt csinálni.

robbiewilliams01.jpg

Most pedig kiderült az is, hova sétálhatunk be, ha éppen Angliában járunk, és az énekes bankszámláját kívánjuk duzzasztani azzal, hogy veszünk tőle mondjuk egy háromnegyedes ballonkabátot: az áruházlánc, ami ettől kezdve hivatalosan is piacra dobja a darabokat, a Selfridges lett. Ez egyértelmű üzenet, hiszen ez a lánc a luxusra specializálódott – az említett kabátot például 108 ezer forintért kaphatjuk meg –, meglepődni viszont nem szükséges, hiszen egy olyan sztárról beszélünk, akinek vagyonát tavaly 90 millió fontra (32 milliárd forint) taksálta a Sunday Times Rich List.

NÉZD MEG AMY WINEHOUSE KOLLEKCIÓJÁT IS!

Robbie a Vogue-nak úgy nyilatkozott, rettentően élvezte, hogy ő maga választhatta ki a ruhák minden egyes részletét, és így tetőtől talpig az ő elképzelései szerint dolgoztak a tervezők – élükön Ben Dickensszel, akit egyenesen a Burberry igazgatói székéből állított maga mellé. Az énekes azt is elmondta: "szeretek kényelmesen felöltözni, de azt is kifejezetten élvezem, ha brit gentlemannek mutathatom magam."

MI KÖZE A DIVATNAK A ZENÉHEZ? CIKKEINKBŐL MEGTUDOD!

A teljes divatkollekció itt nézhető megvásárolni itt lehet a darabokból, mi pedig egy videót is mutatunk a megnyitóról.

https://recorder.blog.hu/2012/09/03/robbie_williams_megcelozta_a_felso_tizezret
Robbie Williams megcélozta a felső tízezret
süti beállítások módosítása