Évszakot vált a Two Door Cinema Club (videó)

2013.08.28. 11:14, rerecorder

two door.jpg

A folyamatosan fejlődő és rajongótáborát is nagy léptékben növelő észak-ír Two Door Cinema Club - miután kiadót váltott - egy évszakváltó EP-vel jelentkezik szeptember 30-án, melynek korábban már bemutatott (a korábbiaknál is táncosabb) címadó dalához, a Changing Of The Seasons-höz megérkezett a videó.

A 2012-es Szigeten magyar rajongóinak is bemutatkozott már a trió, mely tavalyi második (brit albumlistán is második helyig jutó) lemeze után a francia Kitsuné kiadótól átszerződött a Parlophone-hoz és karrierjének ezen fázisát egy háromszámos EP-vel indítja. A Changing Of The Seasons című anyagot a francia house/nu-disco tiniproducerrel, Madeonnal készítették (és furamód kitsunésebb a hangzása, mint bármi, amit a Two Door Cinema Club a francia kiadónál megjelentetett).

A címadó számhoz megérkezett a fekete-fehér videó, mely egy sajtókonferenciával és egy ironikus kérdéssel kezdődik - "Meglep-e benneteket, hogy ilyen sikeresek vagytok, figyelembe véve..." és ekkor az angol Office tévésorozatból ismerős Ewen MacIntosh végigmutat a nyüzüge zenekartagokon. A kétszer is megismételt kérdés nem véletlenül kerülhetett a videóba, hiszen a Two Door Cinema Club tényleg rohamtempóban növelte rajongótáborát, decemberben már a 20000 fős londoni O2 arénában adnak koncertet, és mindez a tagok tényleges nyilatkozatai szerint ő magukat is nagyon meglepte.

íme a sok szintivel feldobott, teljesen táncos, friss dal klipje:

https://recorder.blog.hu/2013/08/28/evszakot_valt_a_two_door_cinema_club_video
Évszakot vált a Two Door Cinema Club (videó)
süti beállítások módosítása