Nyerj jegyet a szombati Pachanga Boys-partira!

2013.06.13. 13:39, Frontrecorder

pachanga_boys.jpg

Fékezhetetlen habzású bulira van kilátás szombat este az A38-on, amit már a fő fellépő neve is szavatol, elvégre is érkeznek a Kicsapongó Srácok. A német-mexikói Pachanga Boys páros páratlan dj-performanszára pár jegyet partiba vágunk!

pachanga.jpgAzt Señor Coconut, vagyis a Chilébe költözött Uwe Schmidt óta tudjuk, hogy a német merevség és precizitás szuperül összepasszítható a latinos csélcsapsággal, csak a megfelelő ember kell hozzá. Vagy megfelelő emberek, mint a Pachanga Boys esetében, amely áll egy rész Aksel Schauflerből, azaz a Kompakt minimal/techno vezérkiadó kötelékéhez tartozó Superpitcherből és egy rész Mauricio Rebolledóból, a mexikói techno-színtér jó értelemben elvetemült alapfigurájából. Kettejük találkozása a véletlen műve, de hát nincsenek véletlenek, a látszólag mindenben eltérő producerek zenei világának elegyítéséből összeállt koktélra, amelyben egyedi játékossággal és humorral keveredik a "faarcú" minimal szikársága a latinos életörömmel, igenis szüksége volt a partivilágnak. A 2009 óta együttműködő duó tavalyi bemutatkozó albuma a minimalista house- és techno-alapok mellett elektrós és hipno-diszkós összetevőkkel színesített, dél-amerikai folkmotívumokkal és vicces szövegekkel felütött "power elixír", amelyért a címével ellentétben - We Are Really Sorry - igazán nem kell bocsánatot kérniük, sőt épp, hogy mi kérünk tőlük - ebből a cuccból még, még, még.

Június 15-én este pedig végre meg is kapjuk a régóta esedékes Pachanga-dózist, amelynek über-fejbeszállós hatását remek hazai dj-k fokozzák, és hogy maximális legyen az agyeldobás, a szervezők "egy olyan gépet fejlesztettek, amivel pár perc erejéig a fiúk és lányok agyát lehet kicserélni. Majdnem."

A Pachanga Boys negyedórás Time című trekkje, amely tényleg megfagyasztja az időt:

Azt nem tudjuk, ez a szám elhangzik-e a hajós szettben, az viszont biztos, hogy a tánctéren nem lesz hiány Drunken Dancerből:

PROGRAM

2013.06.15. szombat, 23:00
A38 Hajó

Hippie Hall:

PACHANGA BOYS (Hippie Dance - MEX/GER)
Crimson & Chrom
Mira & Grasshop

Bpstreet mapping vizuál
Kiégő Izzók fényfestés

Acapulco Bar:

Ba10, Sirmo & Bergi
+ meglepetésként egy speckó társasjáték

A Hypnosis és ikz közös szombati partijára 2 darab jegyet kisorsolunk azon olvasóink között, akik

- megnyomják a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolják a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- bejelölik, hogy részt vesznek a partin a Facebook-eseményoldalán ÉS

- küldenek egy e-mailt Pachanga tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akiket kisorsolunk.

A sorsolás június 15-én délben lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2013/06/13/nyerj_jegyet_a_szombati_pachanga_boys-partira
Nyerj jegyet a szombati Pachanga Boys-partira!
süti beállítások módosítása