Az élet csodáját hirdeti az Anima Sound System új dala

2013.06.04. 20:33, Frontrecorder

animawonder.jpg

A márciusi elején közzétett, trapes beütésű Good Luck Boy után itt az idén húszéves fennállását ünneplő Anima Sound System jubileumi dalsorozatának következő darabja, az életigenlő Wonder, a zenekar által összevágott vizuális körítéssel tálalva.

Már megszokhattuk, hogy szinte nincs két egyforma Anima-dal, így a Wonder is teljesen más, mint a három hónappal ezelőtti szám: Prieger Zsolt és Németh Gergő ezúttal puttyogós elektropopot ötvöztek ragtime-os, country and westernes elemekkel. Ők ketten szolgáltatták a kísérő vokálokat is Prieger Fanni énekéhez, sőt, ők raktak össze a dalhoz egy annak vallásos áthallású mondanivalójára és emelkedett, pozitív hangulatára reflektáló kollázsvideót. Hát akkor, lássunk csodát!

Ez az új dal is elhangzik majd az elmúlt két évtized válogatott Anima-slágereivel együtt június 14-én este az A38-on, a zenekar húszéves jubileumi koncertjén. Prieger Zsolték pedig a tervek szerint még a nagy nyári fesztiválok előtt előrukkolnak a következő dallal, amit aztán újabb friss szerzemények követnek. "Sok dal lesz, mert rengeteget írtunk, hovatovább naponta készülnek skiccek; befejezzük az egyiket, és kezdjük is az újat vagy éppen párhuzamosan többel is foglalkozunk. Lesznek magyar nyelvűek is, meg olyanok, amikben vendégelőadók szerepelnek. Közben én a Sword and Scythe techno-projektem színpadra állításán is ügyködöm Gergácz Gáborral, aminek élő bemutatója őszre csúszik, illetve jön hamarosan új dal MC Fedorával közös duónktól, a December4-től is még a nyáron" - vázolta fel az Anima és saját közeljövőjének alakulását Prieger Zsolt.

Címkék: anima sound system
https://recorder.blog.hu/2013/06/04/az_elet_csodajat_hirdeti_az_anima_sound_system_uj_dala
Az élet csodáját hirdeti az Anima Sound System új dala
süti beállítások módosítása