Szilárd új videójában Galambos Dorinával dobálózik

2013.06.03. 13:30, rerecorder

szilárd lám lám.jpg
Új klippel jelentkezett a Quimby billentyűse, a szólóban is sikeres Szilárd, aki tavaly digitálisan közzétett dalai után, idén januárban is ezzel a módszerrel adta ki Lám, lám! című friss szerzeményét, mely most szép videót is kapott.

A hétvégén új videóval jelentkezett az ezredforduló után szólókarrierbe kezdő Quimby-billentyűs, Szilárd, akinek három stúdióalbuma (Halmazállapot - 2002, Súlytalanság - 2005, Sorminta - 2009) és egy remixlemeze (Egy más világ - 2007) jött ki, legújabban pedig digitálisan kiadott dalokkal jelentkezik. Az Ego és a Tűz című szerzemények 2012-ben kerültek megosztásra, idén januárban pedig a Lám, Lám! következett, melyhez most kaptunk egy friss klipet is. A Galambos Dorinával közösen előadott szám Kabarcz Zsófi által rendezett videójának nyitósvenkjében Szilárd fehér, steril környezetben, hosszú fekete hajjal ül nőkkel körbevett asztalnál, ráadásul tányérja mellett két hosszú női láb látható fekete magassarkúban. Kellően felvillanyozó nyitány, nem is árulunk el többet a folytatásról.


Szilárd nemcsak a szóban forgó klipdalt, de Sosincs ismétlés címmel ingyenes letöltésre egy másik szerzeményt is közzé tett honlapján, szólóprodukciójával pedig legközelebb a Fishing On Orfű fesztiválon lép fel élőben június 22-én a Szalon sátorban 18.00-kor.

Címkék: video klip szilárd
https://recorder.blog.hu/2013/06/03/szilard_uj_videojaban_galambos_dorinaval_dobalozik
Szilárd új videójában Galambos Dorinával dobálózik
süti beállítások módosítása