Nick Cave: szeretem a feleségem (pucér) fotóját az új lemezünk borítóján

2013.02.20. 18:27, recordernews

nickcavepucer.jpg

Míg Thom Yorke a Reddit virtuális vallatószobájába ült be egy nappal ezelőtt, és válaszolt meg jó sok rajongói kérdést, egy tízessel idősebb pályatársa, Nick Cave a Twitteren tette ugyanezt. Az egyik legfontosabb, amire fény derült: a tavalyelőtt feloszlatott Grinderman újra összeáll. "Az összes többi szar zenekar is ezt csinálja, miért ne azok tegyék, akik tényleg jók?" - reagált Cave ízesen arra a felvetésre, hogy miért lehet látni a zajosabb rockot játszó formációjának a nevét az idei Coachella fesztivál fellépői között.

A kérdésre, hogy ki a kedvenc fotósa, illetve kedvenc fotója önmagáról, úgy válaszolt: "Szeretem a feleségemmel készült portrémat az új album borítóján (Push The Sky Away, itt nálunk is végighallgatható), amit a remek Dominique Issermann készített." Na, hát már ezt is tudjuk végre. És ha már a nejéről van szó, arra is fény derült, hogy a szakállát azért vágatta le, mert Susie "úgy gondolta, olyan, mintha egy lábtörlőt csókolna."

AZ EGYIK ÚJ BAD SEEDS-DAL VIDEÓJÁBAN NŐI MELLEK CSÜNGNEK BELE EGY FÉRFISZÁJBA.

Melyik az a dal a karrieredből, amire a legbüszkébb vagy? "Jack The Ripper. És a kedvenc albumom a Nocturama, főleg azért, mert mindenki más utálja, és valakinek figyelnie kell rá" - mondta egy másik kérdésre, és egyébként a többinél is megőrizte a fanyarkodós hangvételt. Amikor például a We Real Cool című dalban megemlített Wikipédiáról kérdezték, mármint hogy miért említi meg egyáltalán, azt válaszolta: "Mértéken felül rajongok érte. Egy wikipedofil vagyok."

2012 LEGNÉPSZERŰBB KORHATÁROS VIDEOKLIPJEIT MÉG NEM LÁTTAD? TESSÉK!

Itt meg lehet nézegetni az összes kérdést, a megnyitás-ra klikkelve érkeznek Nick Cave válaszai. Ha pedig valaki közelebbről is megtekintené Miss Cave vonásait, íme pár fotó róla az elmúlt három évből:

susie0.jpg

susie1.jpg

susie2.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/02/20/nick_cave_szeretem_a_felesegem_pucer_fotojat_az_uj_lemezunk_boritojan
Nick Cave: szeretem a feleségem (pucér) fotóját az új lemezünk borítóján
süti beállítások módosítása