Hóesésben, cabrióból reppeli Drake, hogy milyen mélyről kezdte (videó)

2013.02.11. 13:05, recordernews

drake.jpg

A béka segge alól kezdtem, most itt vagyunk, sőt, az "egész kibaszott csapatom itt van" - így a refrénje a torontói R&B mágus, Drake legújabb dalának, amivel azokat a félreértéseket kívánja eloszlatni, miszerint már a zenélés előtt is méreggazdag volt, köszönhetően színészi karrierjének.

DRAKE MOST MÁR ANNYIRA A TOPPON VAN, HOGY MÉG OBAMÁT IS ELJÁTSZANÁ EGY FILMBEN.

A számos fekete zenei klipért felelős Director X rendezésében készült videóban végigkövethetjük, hogy a gyerekkori focigyőzelmektől hogyan indult el a siker ranglétráján, a helyi piperebolt üzletvezetői kinevezésén át egészen odáig, hogy már a privát repülőgépén bizergálja a kütyüket, de a pilóta rácsap a kezére, és inkább hátraküldi pezsgőzni. Drake-nek, úgy tűnik, nagyon fájó pont lehet, hogy úgy könyvelték el, mint akinek már születésekor ezüstkanál lógott a szájából, egy korábbi interjúban azt is mondta, hogy "az utolsó dolog, amivel felnőttem, az a pénz volt."

Hogy ez így volt vagy nem így volt, vagy égből pottyant mese volt, az mindenkinek a belátására van bízva, az meg a látására, hogy mit hámoz ki ebből az új videóból. Bónusz infó: idén nyáron jön a következő Drake-album, Nothing Was The Same címmel.

Címkék: drake
https://recorder.blog.hu/2013/02/11/hoesesben_cabriobol_reppeli_drake_hogy_milyen_melyrol_kezdte_video
Hóesésben, cabrióból reppeli Drake, hogy milyen mélyről kezdte (videó)
süti beállítások módosítása