Elijah Wood rémisztget az új FlyLo-videóban

2012.11.30. 20:11, recordernews

flylovideo.jpg

Ha Frodó ilyen szuperképességekkel rendelkezett volna, akkor a Gyűrűk Ura moziváltozatát most egy fél órás függetlenfilmként ismernénk.

Az év egyik legjobban összerakott albumával büszkélkedő Flying Lotus klipjében  ami a Tiny Tortures-höz készült – ugyanis a hamarosan 32. életévét betöltő Elijah Wood alakít egy fiút, aki elveszítette a karját, helyette azonban valami egészen máshoz jutott hozzá, amiért a legjobb esetben is fekete furgonok állnának meg a háza előtt (Hollywood szerint legalábbis). Már ha tudnának róla, a videóban azonban csak magunk közt vagyunk, ő és mi, az éjszaka közepén. Nem spoilerezünk, csak annyit mondunk, amennyit az egyik kommentelő a YouTube-videó alatt: Woodból egészen brutális Tetsuo (az Akira című klasszikus anime kulcsfigurája) válhatna.

Ide tartozó hír még, hogy tegnap kiderült az is, ki a Captain Murphy nevű rejtélyes rapper, aki nemrég a FlyLo-féle Brainfeeder kiadó kötelékében megjelent, és november közepén közzétett egy több mint fél órás elborult rövidfilm-mixtape-et: hát maga Flying Lotus. Hogy őt idézzük a Twitterről a nagy lelepleződés kapcsán: "HahAhHAHaaha." De legalább tudjuk, hogy nem dugultak még el a kreatív csapok.

https://recorder.blog.hu/2012/11/30/elijah_wood_remisztget_az_uj_flylo-videoban
Elijah Wood rémisztget az új FlyLo-videóban
süti beállítások módosítása