Yellow Spots: Emberevő Cadillac (videoklip)

2012.11.23. 14:34, recordernews

yellowspots_1.jpg

AgylebenyFlört. Ezzel a velős munkacímmel jelenik meg a magát csak belezős rock & roll zenekarként számon tartó, fúvósokkal-táncoslányokkal felvértezett Yellow Spots új dupla albuma, amihez nem csak egy trancsírozós (na nem annyira, de legalább képregényes) videó jár, hanem egy fergeteges lemezbemutató koncert is ma este a Dürer Kertben.

A MŰFAJ MÁSIK VÉGPONTJÁRÓL VAN EGY MYSTERY GANG-INTERJÚNK IS.

A tizenkét nagyzenekari dallal és három szám brutál, illetve mulatós verziójával érkező tematikus lemezt ezen a bulin lehet először kézbe venni, és jár hozzá egy képregényes szövegkönyv is Oravecz Gergely jóvoltából, továbbá beígértek egy animációs klipet is a Feri, a szadista című opuszukhoz. 

Az elmebeteg és viselkedészavaros szereplőkről szóló albumon vendégénekesként szerepel többek között Both András (MWS, Bloodiest) és Szántó "Faszi" Gábor (Üllői Úti Fuck, TV Manci, Korai Öröm) is. Még egyszer, hogy ne felejtődjön: a mai napon élőben a Killing Billy Fesztiválon kel életre a produktum, ahol olyan további együttesek is kergetik a tempót, mint a Cathouse, a Hellfreaks, a Gorilla és a Big Bunny Hall Swinger Club.

És akkor a várva-várt videó:

Címkék: yellow spots
https://recorder.blog.hu/2012/11/23/yellow_spots_emberevo_cadillac_videoklip
Yellow Spots: Emberevő Cadillac (videoklip)
süti beállítások módosítása