Trent Reznor besegít Josh Homme-nak

2012.11.14. 11:33, recordernews

reznorhomme.jpg

Az elsősorban az Egyesült Államokban népszerű közösségi tartalommegosztó oldal, a Reddit gyakran szervez afféle "online közönségtalálkozókat", amikor ismert vagy érdekes emberek válaszolgathatnak a júzerek kérdéseire. Barack Obamától Deadmau5-ig rengetegen vállalták már ezt a kihívást, tegnap pedig Trent Reznor ült be a virtuális vallatószékbe.

A Nine Inch Nails-frontember eddig sem viccelt, ami a saját maga körül keltett felhajtást illeti. Az elmúlt hetekben-hónapokban rendszeresen igyekezett hírmorzsákat odapöckölgetni a gyanútlan rajongóknak, legutóbb például az derült ki, hogy biztosan lesz új NIN-anyag, úgyhogy bátran felejtsük el a zenekar 2009-es hangzatos búcsúzását. A Redditen most további infókat hintett el: egy kérdésre például, ami a How To Destroy Angels-projektjén túli dolgokat firtatta, azt felelte, hogy a Queens Of The Stone Age-frontembernek, Josh Homme-nak segít egy új zenénél.

JOSH HOMME PEDIG A SCISSOR SISTERST TÁMOGATTA EGY TELESHOP-SZERŰ VICCES VIDEÓVAL.

Azt is hozzátette még, sokat sejtetően de semmit sem konkretizálva, hogy "két zenekarral is nekiállok próbálni." Megerősítette viszont, hogy érkezik a NIN-féle Fragile 5.1-es surround újrakiadása, Alan Moulder producer-hangmérnök voltából, aki Reznor szerint "talán az egyetlen ember, aki erre képes lehetett, és nem is okozott csalódást." Majd közölte, hogy akad még tennivaló a lemez körül, például a csomagolás, és hogy milyen további tartalmak kerüljenek be a pakkba. "Türelem, barátaim" - zárta végül rövidre a kérdést.

Aki szeretné elolvasni a Trent Reznornak szegezett valamennyi kérdést és az ő válaszait, az ide kattintson. Aláfestésnek új HTDA-videó alig egy héttel ezelőttről:

https://recorder.blog.hu/2012/11/14/trent_reznor_queens_of_the_stone_age
Trent Reznor besegít Josh Homme-nak
süti beállítások módosítása