Billie Joe kiakadt a színpadon, elvonóra küldik

2012.09.24. 07:56, recordernews

bilidzso.jpg

A Green Day pénteken épp a las vegas-i I Heart Radio Festivalon játszotta egykori nagy MTV-sikerüket, a Basket Case-t, amikor frontemberük, Billie Joe Armstrong hirtelen leállította a többieket, és dühös fuck-derbibe kezdett a színpadon. A kiakadás oka egy nagy kijelző volt, ami azt jelezte a zenekarnak, hogy mindössze egy percük van már csak hátra a műsorból.

"Hadd mondjak valamit. Ezerkilencszáznyolcvan-kibaszott-nyolc óta csinálom ezt. És egyetlen kurva percet adtok? Ez csak valami kibaszott vicc lehet! Mi a szar? Nem kibaszott Justin Bieber vagyok, anyabaszók!" - így kommentálta a frontember, hogy már nem játszhattak el dalt az új lemezről, mert át kellett adni a színpadot az R&B énekes Ushernek. Nyomatékul pedig még széttörte a gitárját, és közölte, hogy "Isten kibaszottul szeret titeket. Még láttok minket."

A GREEN DAY NEMRÉG ALBUMTRILÓGIÁT JELENTETT BE. ERRŐL OLVASS ITT!

A fejlemény a sztoriban: tíz órája az együttes kiírta a Facebookra, hogy Billie Joe-t elvonóra küldik a történtek után, továbbá tudatják mindenkivel, hogy a fellépőidejüket nem a szervező Clear Channel rövidítette le, és bocsánatot kérnek, ha bárkit megsértettek volna. "Sajnálatos módon el kell halasztanunk néhány promófellépésünket az elkövetkező időben" - tették hozzá. Hogy mennyire sajnálják igazából, arra azért kíváncsiak lennénk, hiszen a trilógia első része ezen a héten jelenik meg, egy ilyen botrány meg talán sokkal erősebb promóció, mint bármilyen rádiós vagy talk show-fellépés.

Itt a videó, amiben Billie Joe vadul ápolja édes anyanyelvét:

https://recorder.blog.hu/2012/09/24/billie_joe_kiakadt_a_szinpadon_elvonora_kuldik
Billie Joe kiakadt a színpadon, elvonóra küldik
süti beállítások módosítása