A Republic avatja ma este a Park Nagyszínpadát

2012.05.18. 19:22, Recorder.hu

(X) Mától teljes kapacitással üzemel a hivatalos nyitás óta eltelt két hétben "zenés-táncos rendezvények tartására" vonatkozó engedély hiányában csak a tervezettnél kisebb befogadóképességgel működő Budapest Park. A főváros egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó közösségi tere és szórakoztató központja május 18-tól kezdve teljes területén várja vendégeit, egyszerre akár 12 ezer látogatót. A szervezők, a Ferencvárosi Önkormányzat képviselői és a szakhatóságok között folyamatosan zajló egyeztetés nyomán kézhez kapott engedély értelmében a Budapest Park megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is, így a Republic ma esti koncertje  amely 2012 nyarán a zenekar egyetlen fővárosi fellépése lesz  már a Nagyszínpadon tartható meg.

Ahogyan minden este, így ezen a héten is kiváló dj-k zenélnek 10-től hajnalig. Itt lesz Cyborg Templar, Metha & Kid Panel aka Stefan, Dj Sampler, Dj Márk, Tuesday Fever, DJ Markovich és még sokan mások.

A nyár további hónapjaiban is igazi zenei kavalkád várható: többek között június 1-jén Sister Bliss (Faithless), június 8-án Afrika Bambaataa (USA), június 9-én a Bikini, június 22-én Goldie, július 12-én a Boban & Marko Markovics Orkestar koncertje ígérkezik emlékezetesnek.

A Park nemcsak a zenei műfajok színes kavalkádját hozza a főváros kulturális életébe, de multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknak, színházi és táncszínházi eseményeknek, könyvbemutatóknak, író-olvasó találkozóknak, alkotó közösségeknek és civilszervezeteknek is helyet ad. A szervezők szándéka szerint a Park olyan megkerülhetetlen gasztro-közösségi és bulihelyszíne lesz Budapestnek, azon belül is a kulturális sokszínűségéről híres Ferencvárosnak, amely vidékről és külföldről is rengeteg vendégre, igazi turistainvázióra számíthat.

http://www.facebook.com/parkofficial

http://budapestpark.hu

 

Címkék: republic park
https://recorder.blog.hu/2012/05/18/a_republic_avatja_ma_este_a_park_nagyszinpadat
A Republic avatja ma este a Park Nagyszínpadát
süti beállítások módosítása