Nyit a Park!

2012.04.20. 10:32, Recorder.hu

(X) Május 3-án Richard Dorfmeister, a bécsi downtempo-iskola alapító atyja és Ras MC T-Weed egy fergeteges bulival nyitja meg Budapest egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó kulturális szórakoztató központját, a Parkot. A Rákóczi híd pesti hídfőjénél, a Soroksári út mellett megnyíló új party- és közösségi helyszín koncertekkel, öt tánctérrel, kiállításokkal és színvonalas vendéglátással várja a közönséget. A Pop-Art Electronic az underground és az elektronikus zenei műfajok fő helyszíne, a Retro Kert két táncterén az örökzöld slágerekre táncolhatunk, a Park Nagyszínpadán a legnagyobb hazai és külföldi zenekarok, DJ-k fellépései és hetente más-más világsztár produkciója követik egymást. Unikális látványosságnak ígérkezik a Dóm Alter & Special, amely a magyar alternatív zene és a sportközvetítések helyszíne lesz. A Hoppá Klub pedig zártkörű klubként a hazai és a nemzetközi művészeti szcéna kreatív találkozóhelye lesz.

Az egyedi építészeti karakterisztikájú, tengeri szállítmányozási konténerekből kialakított látványos modulrendszerű építmény- és park-együttes 11 000 m² alapterületen helyezkedik el, és egy időben akár 12 000 látogató is megfordulhat itt kulturált és biztonságos körülmények között.

A szervezők szándéka szerint a Park olyan megkerülhetetlen gasztro-közösségi és buli-helyszíne lesz Budapestnek, a kulturális sokszínűségéről méltán ismert Ferencvárosban, amely vidékről és külföldről is rengeteg vendégre, igazi turistainvázióra is méltán számíthat.

A Parkban májusban többek között olyan előadók lépnek fel Richard Dorfmeister nyitókoncertjét követően, mint a Dub Pistols, a Kowalsky meg a Vega, a Hooligans vagy a Republic.

www.facebook.com/parkofficial

www.budapestpark.hu

Helyszín:

BUDAPEST, IX. KER., SOROKSÁRI ÚT 60.

Nyitva tartás:

Hétfőtől szombatig, 9 órától hajnali 5 óráig

 

https://recorder.blog.hu/2012/04/20/nyit_a_park
Nyit a Park!
süti beállítások módosítása