Justin Sullivan & Dean White (New Model Army) + Krapulax & Bellepomme

2012.02.20. 12:55, -recorder-

Gozsdu Manó Klub, 2012. február 21.

Here comes the waaaaar!!!” – hangzik el a szebb napokat látott New Model Army talán legismertebb dalának refrénjében, és valószínűleg majd a Gozsdu Manóban is ezen az estén. A létező legantirockandrollabb nevű klubban lép fel a több mint harminc(!) éve alakult NMA két meghatározó figurája, Justin Sullivan gitáros-énekes frontember és Dean White gitáros-billentyűs. A nem túl nagy, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkező bradfordi együttesnek Magyarországon is szép számú követője van, úgyhogy nem is csoda, ha a jó pár itteni koncertjük után ismét tiszteletüket teszik nálunk, és ezúttal duóban, akusztikus változatban adják elő a nagy klasszikusokat.

A fent említett Here Comes The War mellett nagy valószínűséggel felcsendül majd a No Rest, a Stupid Questions, a Green And Grey, a Vagabonds és a Get Me Out, és arra is nagyjából mérget lehet venni, hogy Sullivan nem hagyja ki az összes New Model Army-koncerten elhangzó aranyköpését, ami a maga nemes egyszerűségében így hangzik: „only a dead nazi is a good nazi.

Az est előzenekara stílszerűen egy magyar akusztikus gitáros rockduó lesz: a Krapulax & Bellepomme név mögött Poniklo Imre (Amber Smith) és Kőváry Zoltán (The Torusers) rejtőzik.

Jegyár: 3500 Ft

a koncert Facebook-eseményoldala:
http://www.facebook.com/events/205449446196193/


http://www.newmodelarmy.org

Justin Sullivan és Dean White egy egy 2011-es koncerten:

https://recorder.blog.hu/2012/02/20/justin_sullivan_amp_dean_white
Justin Sullivan & Dean White (New Model Army) + Krapulax & Bellepomme
süti beállítások módosítása