Foo Fighters: Hot Buns (turnébeharangozó kisfilm, cenzúrázatlan változat) + Keep It Clean (betétdal)

2011.08.29. 20:29, -recorder-

Hát akkor ez a nap már Dave Grohlékról fog szólni. Magyar idő szerint hajnalban a Foo Fighters a Walk klippel megnyerte a legjobb rockzenei videóért járó trófeát a MTV Video Music Awards gáláján, majd a Music Television következő műsorában a Wavves együttes bemutatta I Wanna Meet Dave Grohl című számát, most pedig maguk Dave-ék is közreadtak egy új kisfilmet. A meleg péksüteményt és dögös seggeket egyaránt jelentő Hot Buns című videóban a szakállas tahó kamionosoknak öltözött, majd egy országút menti fogadóban egy kis zabára és közös tusolásra megálló, csizmában zuhanyzó, a Body Language című Queen-dal Freddie Mercury énekelte szex-funkjára segget rázó, szappant elejtő – és a talányos szexuális irányultságú Pat Smear gitáros alakította bajszos takarítóval incselkedő – Foo Fighters-tagokat láthatjuk, de a végén kiderül, hogy mit is hirdetnek valójában: a zenekar szeptember közepén kezdődő észak-amerikai turnéját! A meztelen férfitestekkel teli reklámfilmet – melyhez a Foo Fighters egy Keep It Clean című country dalt is rögzített – hivatalosan a hotbuns.foofighters.com oldalon nézhetjük meg, de akik nem akarnak a Facebook-adataikhoz hozzáférést adni a zenekarnak, azok itt a Recorderen bejelentkezés nélkül is rögtön megtekinthetik a Meleg bucik cenzúrázatlan (na jó, majdnem cenzúrázatlan) változatát.

FRISSÍTÉS: itt a bolti/éttermi jelenetben szóló Keep I Clean című country dal, melyet a Foo Fighters az európai turné közben, augusztus végén rögzített a filmhez egy kis német stúdióban, egy Drabenderhöhe nevű községben!

egy hasonló hangvételű, de még a Hot Bunsnál is durvább Foo Fighters-klip 2003-ból, a Low, melyben Dave Grohl mellett csak Jack Black szerepel:

www.foofighters.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/08/29/foo_fighters_hot_buns_reklamfilm_cenzurazatlan_valtozat
Foo Fighters: Hot Buns (turnébeharangozó kisfilm, cenzúrázatlan változat) + Keep It Clean (betétdal)
süti beállítások módosítása