Red Hot Chili Peppers-klippremier szerdán a Recorderen!

2011.08.16. 20:30, -recorder-

A Red Hot Chili Peppersnek az I’m With You album kapcsán több premierje is lesz Magyarországon. A hivatalos lemezmegjelenési partira 2011. augusztus 29-én kerül sor a budapesti Corvintetőn, az augusztus 30-án Kölnben zajló lemezbemutató koncert közvetítését pedig a szegedi Belvárosi moziban nézhetjük (és a budapesti buli résztvevői nyerhetnek 2-2 jegyet mind a kölni, mind a szegedi rendezvényre!), az albumot beharangozó The Adventures Of Rain Dance Maggie kislemezdal videoklipjének hivatalos magyarországi premierjét viszont itt tartjuk a Recorderen 2011. augusztus 17-én szerdán, magyar idő szerint délben! A jónevű Marc Klasfeld által rendezett klipből már most be tudunk mutatni egy félperces részletet – ráadásnak pedig két további új RHCP-dalt is hallhatunk a múlt szombati oszakai koncertről.

Íme a július 30-án a kaliforniai Venice Beach egyik háztetőjén forgatott The Adventures Of Rain Dance Maggie klip félperces beharangozója:

a Factory Of Faith című friss RHCP-dal kábé így hangzott Japánban, az oszakai Summer Sonic fesztiválon, augusztus 13-án:

ez pedig az Ethiopia című új szám hangfelvétele, szintén a szombati oszakai koncertről:

a hivatalos magyarországi lemezmegjelenési buli Facebook-eseményoldala:
http://www.facebook.com/event.php?eid=260845850607538

a szegedi koncertfilm-közvetítés oldala:
http://www.belvarosimozi.hu/program/red-hot-chili-peppers-live-hd

http://redhotchilipeppers.com

összeállította: Déri Zsolt
 

https://recorder.blog.hu/2011/08/16/red_hot_chili_peppers_klippremier
Red Hot Chili Peppers-klippremier szerdán a Recorderen!
süti beállítások módosítása