Beastie Boys feat. Santigold: Don't Play No Game That I Can't Win – a teljes rövidfilm!

2011.07.20. 06:50, -recorder-

Egy nap sem telt el az után, hogy felkerült a netre Spike Jonze új Beastie Boys-videója, a játékfigurákkal forgatott Don't Play No Game That I Can't Win klip, máris közreadták belőle az „epikus hosszúságú” teljes verziót. Ez utóbbiról kiderült, hogy ezúttal csupán 11 percről van szó, és nem fél óráról, mint az legutóbbi Beastie Boys-rövidfilm (Fight For Your Right Revisited) vagy a legutóbbi Spike Jonze-kisjátékfilm esetében (Arcade Fire presents Scenes From The Suburbs), de most ez a 11 perc is elég kimerítő. Az action figure akciófilm második felében megtudjuk, hogy Mike D, Ad-Rock és MCA hogyan menekültek meg a zombihadsereg túlerejéből, majd a levegőben, vízen és a víz alatt is folytatódnak a kalandok, melyből a kislemezdalban vendégszereplő fekete énekesnő, Santigold is jócskán kiveszi a részét.

2:10 és 2:30 között hallhatunk egy részletet abból a még kiadatlan remixből, melyet a francia Ed Banger kiadó aktuális sikerproducere, SebastiAn (született: Sebastian Akchoté, 1981) készített a dalból, de a film kissé elnagyolt hanganyagában felbukkant aláfestésként az aktuális Hot Sauce Committee Part Two album pár további száma is (The Bill Harper Collection, Funky Donkey). De elég a szövegből – íme a klip teljes hosszúságú rendezői változata, az Official Full Length, Ultra HD & Explicit Director's Cut:

időközben a zenekar VEVO/YouTube-csatornájára is felkerült a dalhoz igazított négyperces klip, mely az Offical Episodic Version nevet kapta – hát nézzünk meg újra, immár a teljes film tükrében:

http://beastieboys.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/07/20/beastie_boys_don_t_play_no_game_teljes_rovidfilm
Beastie Boys feat. Santigold: Don't Play No Game That I Can't Win – a teljes rövidfilm!
süti beállítások módosítása