Nyerj háromnapos bérletet a Fishing On Orfű fesztiválra!

2011.06.21. 16:00, -recorder-

Panoráma Camping, Orfű, 2011. június 23-25.

Hétvégi bérleteket sorsolunk egy Lovasi Andrásék szervezte, ízig-vérig magyar fesztiválra, ahol fellép a hazai színtér színe-java (részletek a cikk végén). Természetesen itt is lesz Hiperkarma, ráadásul már a csütörtöki nyitónapon, akárcsak az ezen az estén Fluorral kiegészülő Soerii & Poolek. Ajánljuk még az első napról a Recorderen már többször méltatott Grand Mexican Warlockot, a Hollywoodoo-t, továbbá a Szalonna és bandája produkcióját (ez utóbbit nem csak neve miatt), no meg persze a Tom Waits-feldolgozásokat játszó Braindogs szuperguppot, melynek külföldi tagjai – a már majdnem magyar állampolgárnak tekinthető osztrák Ripoff Raskolnikov és a brit bluesman Ian Siegal – a második napon aztán önálló programmal is fellépnek.

A pénteki második napra itthoni nagy nevek is kerültek: Quimby, HS7, PUF, Bëlga és az előző napmég a Hiperkarmával játszó Frenk. A szombati zárónapon szinte egymást követi a két Kispál-utódzenekar, a Velőrózsák és a Kiscsillag, de nem hiányozhat a PASO és az Erik Sumo Band sem, a külföldet utolsóként pedig a már tavaly is fellépő veterán francia Washington Dead Cats képviseli. Ami sajnos azt is jelzi, hogy a többször beígért nagy nemzetközi sztár egyelőre még hiánycikk Orfűn. Talán majd jövőre...

Három hétvégi bérletet sorsolunk ki azok között, akik megnyomják a Tetszik/Like gombot itt, közvetlenül a cikk felett ÉS küldenek egy e-mailt a jatek@recorder.hu címre, mindezt holnapig, szerdán délután 3 óráig. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Jegyár: 3800-10000 Ft

http://fishingonorfu.hu

Kiscsillag & Rátgéber László: Fishing On Orfű (2008)

https://recorder.blog.hu/2011/06/21/nyerj_haromnapos_berletet_a_fishing_on_orfu_fesztivalra
Nyerj háromnapos bérletet a Fishing On Orfű fesztiválra!
süti beállítások módosítása