Plan B újra káromkodni akar

2010.11.12. 15:44, -recorder-

Az idei év egyik legsikeresebb brit lemeze, az immár dupla platina The Defamation Of Strickland Banks album után a rapper-énekes Ben Drew, azaz Plan B a következő anyagát már valószínűleg ingyenesen teszi elérhetővé az interneten.
 
A szerencséjét a rapről soul zenére váltva megcsináló 27 éves művész The Ballad Of Belmarsh címre hallgató új munkája a hírek szerint ismét hiphop dalokat tartalmaz majd. A brit listákon No.1 pozícióba jutó és számos díjat nyerő The Defamation Of Strickland Banks című soul konceptlemez folytatása valamikor jövőre érkezik, de hangulatában visszakanyarodik a 2006-os debütalbum, a Who Needs Action When You Got Words világához.
 
A lemezcég mindenesetre értésére adta, újabb hiphop lemezről hallani sem akar – ha Plan B ilyet szeretne, adja ki magánkiadásban, vagy ahogy akarja” – írtuk pár hete a Benjamin Paul Ballance Drew néven anyakönvezett londoni énekesről szóló soul-pop profilcikkünkben, és ennek tükrében nem is olyan meglepő, ha Plan B az ingyenes kiadás mellett dönt.
 
Lehet, hogy ingyenesen fogom megjelentetni. Nem fogok neki nagy hírverést csinálni” – nyilatkozta Ben, majd hozzátette: „Nem fordítok hátat a hiphopnak, csak azért, hogy a rádiók kedvében járjak, mert azzal eladnám magam. Káromkodni akarok és elbaszott dolgokról mesélni. Ha valami olyasmiről akarok beszélni, amit nem ad le a rádió, annak miért kellene a kreativitásom útjába állnia?
 
(nme.com)

http://www.time4planb.co.uk/

 

Plan B egy 2006-os száma, a Mama Loves A Crackhead, még a soul korszaka előttről:

Címkék: plan b soul pop
https://recorder.blog.hu/2010/11/12/plan_b_ujra_karomkodni_akar
Plan B újra káromkodni akar
süti beállítások módosítása