Misztikus technomágiától a Csicskakoporsóig – Több mint 60 új név a Kolorádó lineupjában!

2024.02.05. 13:02, srecorder

polygonia.jpg

A fesztivál ígérete szerint minden idők legszínesebb Kolorádója várható. Több nemzetközi fellépő, hazai, arénákat megtöltő produkciók, és izgalmas feltörekvő zenekarok mind egy helyen, négy nap leforgása alatt a nagykovácsi erdőben.

A második körös bejelentésben feltűnnek az elsőből kimaradt magyar kedvencek: a Carson Coma, DEVA és a Freakin' Disco is csatlakozik a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz. Koncertezik a Kolorádós legendának számító Dope Calypso és az újra összeállt makrohang is. Erősödik a női élőzenei vonal: Eartheater, Nagy Emma Quintet, Csinszka, Sena Dagadub.

Elektronikus zenei fronton is jöttek új izgalmak a nemzetközi nevekkel. Gigi FM és Polygonia (nyitóképünkön) közös szettje misztikus technomágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90's hangzással pezsdíti a house világát, és piszkos, groovy technoval érkezik Alarico. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

A Kolorádó idén is vállalja, amit vállalni kell: kísérleti formációk törik majd meg könnyűzenei hullámokat: hallható lesz a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok nevet viselő projekt is. Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode, Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Az új zenei fellépők bejelentése előtt a Kolorádó közzétette az első nemzene programjait is, ami még csak egy kis része annak, ami következik (még futnak a nyitott pályázatok is, de a Kolorádó weboldalán már most több, mint 30 NEMZENE program böngészhető). Közeledik a nyár és a fellépők számának növekedésével arányosan rohamosan fogynak a bérletek is, a jelenlegi, kedvező áron sem lehet már sokáig bérleteket venni.

kolorado24_zene_lineup2_1x1_2.jpg

https://recorder.blog.hu/2024/02/05/a_misztikus_technomagiatol_a_csicskakoporsoig_tobb_mint_60_uj_nev_a_kolorado_lineupjaban
Misztikus technomágiától a Csicskakoporsóig – Több mint 60 új név a Kolorádó lineupjában!
süti beállítások módosítása