Kiemelt műsorsávban játszik Azahriah a Sziget Nagyszínpadán

2024.02.01. 11:09, srecorder

unnamed_2_2.jpg

Majd’ tíz éve nem lépett fel a Nagyszínpad esti műsorsávjaiban hazai előadó a Szigeten, de idén ez változik, augusztus 8-án ugyanis Azahriah kiemelt előadóként, az aznapi záróprodukciót megelőző sávban, egy „minden extrával megspékelt” koncerttel tér vissza a Szigetre.

2022-ben játszott Azahriah először a Szigeten, akkor ő nyitotta délután 4-kor a Nagyszínpad aznapi műsorát. Azóta változott egy s más, májusban például háromszor megtölti a Puskás Arénát, így a Szigeten is kiemelt slotot kap. Azahriah idén csupán néhány fesztiválkoncertet ad, ezek közül az egyik lesz a Sziget második, csütörtöki napján (a többi pedig a Sopronfesten, az EFOTT-on, a Campuson, a Strandon és a SZIN-en).

AZAHRIAH AZ ÖSSZESÍTETT SLÁGERLISTÁKON IS TAROLT 2023-BAN

„A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba - a közönségünk kívánságlistája alapján - jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni. Azahriah tehetsége, eddigi sikerszériája és elképesztő rajongótábora azonban most az élbolyba tolt egy olyan magyar sztárt, aki méltán foglal helyet a Nagyszínpad kiemelt sávjában. Az pedig külön öröm számunkra, ha magyar előadók nemzetközi ismertségének növelését segíthetjük” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

A Szigetre napijegyek egyelőre még nem kaphatók, az erre a koncertnapra szóló jegyeket már megvehetik a rajongók.

https://recorder.blog.hu/2024/02/01/kiemelt_musorsavban_jatszik_azahriah_a_sziget_nagyszinpadan
Kiemelt műsorsávban játszik Azahriah a Sziget Nagyszínpadán
süti beállítások módosítása